2 på gata

Herlig, herlig, hver på sin måte. Svart er ikke bare svart, og jeans eller heller ikke bare jeans. Dagens visdomsord, aiiit.

streetye
Foto: garancedore.fr/thesartorialist.blogspot.com

Hos naboen

Skulle gjerne vært på DogA akkurat nå og sett Tina Hs show, men etter fulldagsseminar på jobben ble alt som foregikk etter klokken 1800 uaktuelt. Så nå sitter jeg i sofaen og ser ironisk nok på velkledde vinter-svensker i stedet. Til venstre ser dere moteredaktøren i svenske Rodeo, Agnes Braunierhielm, som er viden kjent for å ha stålkontroll på det meste innen moteverden. Det vises bra her. Svart er ikke bare svart, og skoa (som har blitt sett på flere fashionistaføtter i høst) er Rick Owens.

NB! blogg.no har tydeligvis trøbbel med serverne, noe som resulterer i problemer med posting.

sthlmstreet
Foto: stockholmstreetstyle.feber.se

Luften er fri for alle


.....og da dukker sånne type prosjekter opp! Den lille sure bjørnen som ligner på en hund er en klar favoritt.

På tampen

...streetstyleinspirasjon før vi beveger oss inn i det nye året. Et par alvorlige jenter fra henholdsvis moskva og stockholm.

inspi2008
Foto: thesartorialist.blogspot.com/stockholmstreetstyle.feber.se

Pen kombo

...om en liker det litt mer klassisk. Et bilde til her.

niceclothes
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Sokker og greier

Supersøt fra topp til tå.

supersot
Foto: facehunter.blogspot.com

Street - høst

Litt inspirasjon når det nærmer seg minusgrader. Pelsen er på en god bølge nå, de har bilige korte fusksepelsjakker både på H&M og Cubus. Den vesten der er fantastisk. Og som oversizede dressjakker funker bra på jenter, er litt for store frakker med slag fint (og varmt) på gutter. Ta en runde på Uff!

host
Foto: stockholmstreetstyle.feber.se/thesartorialist.blogspot.com

Ikea streetart

Jeg kan forstå frustrasjonen. Hahaha.

ikeastreetart004
Foto: privat

Litt for stort...

.....er en god ting i høst. En stund siden jeg postet streetstylebilder her ser jeg. Men altså: frem med den store dressjakka! Også trenger du ikke være så nøye med å børste håret. Kjør en Jerry Hall helt frem til neste sommer. Det blir bra.

street3
Foto: thesartorialist.blogspot.com/stockholmstreetstyle.feber.se

Striper alle veier

Sommer er striper for meg, og det er det tydeligvis for deler av resten av verden også. Frøkna til venste knipset i Køben, og hotpantsen fra LA.

striper
Foto: oslonight.no/thesartorialist.blogspot.com

Perfeksjon

Lite å klage på her!

allblacksart
---

BBB

Blond, blått og burgunder. Jeg får ikke med meg 1/100 del av det som skjer i Tigerstaden, spesielt på utelivsfronten. Oslo Nights derimot, er overalt hele tiden og dokumenterer flittig. Paparazzi paparazzi. Nydelig sveis.

onhaar
Foto: oslonights.blogspot.com

Blackalicious

Nei ikke gruppa, men fargen. Yrkesmessig sett er det svart jeg skal gå i de neste 40 årene, men forkjærlighet for pastell gjør at det får vente litt. Men etter sommeren kommer høsten, og da også den svarte bølgen. Her er to eksempel på at det ikke trenger være kjedelig. Selvsagt fra gatemotefotograf #1.

sart
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Cool cat

Jeg vil flytte til New York.

collcat
Foto: thesartorialist.blogspot.com

De skoa ja

Åh som jeg ønska meg de skoa for 1 år siden. Første gang jeg har sett Bernhard Willhelms storlisse-sko på foten til noen. Kanskje litt klumpete? Det jeg vil vite er hvor den jakka kommer fra, for den er fin! Mr. Facehunter er i Sthlm under modeveckan også, følg med!

bernahrdsko
Foto: facehunter.org

Snæsnt

Definisjonen på styggfint. Eli, litt til nå, så er du der!

sarthaar
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Søtis

Epler og diamanter og søt som fy.

sot
Foto: facehunter.org

Damn, girl!

Det springer småpaparazzier rundt i de fleste byer for tiden, en kompis kunne melde at det på Blå i helgen var 4-5 stykk med kameraet oppe som dokumenterte det festglade folk. Merkelig fenomen, men fint for meg - da kan jeg videreformidle det beste av det beste. Som f.ek.s dette bildet, som bare mangler snakkeboble. Eller tenkeboble kanskje. Hun i vesten bare Damn, I'm hot, mens hun i hjørnet bare Oh no you're not. Haha.

lnpart
Foto: lastnightsparty.com

Gummi

Denne frøkenen har ikke bare nydelig hår, hun har nydelige sko også. Gummisålen hadde sin storhetstid med Marc Jacobs i spissen i fjor, men denne versjonen kan godt bli med inn i 2008. Jeg har kikket på de et par ganger på Koma og for piker som har vegring for høye hæler er de perfekte. Whyred it is.

whyredsko
Foto: stockholmstreetstyle.feber.se

Mittbena

Det betyr midtskill. Ragnhild er morsom å være på tur med, hun bare: Sigrid, du er ikke så veldig fin med midtskill altså. Og litt senere: Du Sigrid, jeg synes ikke du passer i rødt jeg. Derfor kommer herved et bilde av en dame som både kler midtskill og rødt. Megaenkelt, megafint.

facefin
Foto: facehunter.blogspot.com

Blue suede shoes

Ikke bare Anne som danset på bordet i helgen, nei! Alle fester blir mye artigere om folk danser på scena/bordet/stolene.

242166-42
Foto: facehunter.blogspot.com

Hatness

Ååå klapp på skuldra for bra overskrift (jeg trenger den, jeg er sur og trøtt). Men: Jeg skulle ønske jeg var kul med hatt. Dere som har hattehode bør bruke hatt hele tiden. Damen under har vært med på bloggen før, men siden hun er såpass fin får hun være med en gang til! Grått og fuchsia  = jajaja.

242166-33
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Gyldne tider

Det er noe med fargene om høsten som gjør at alle ser litt skarpere ut. Fint lys på begge disse bildene. Jenta til venstre har det ultimate tilbehøret, ufattelig fin sykkel, mens London-chicen til høyre kjører en fargekombo som gjør at jeg tenker på denne posten. Frem med de fargene der, folkens. Og forresten, mr. Face Hunter tar turen til Oslo om et par uker, kom dere ut på gaten!

242158-2
Foto: oslostil.com/facehunter.org


hits