Anti party & pants

Mens vi var i Egypt lanserte Anti sine Anti Sweden-bukser i forbindelse med innvielse av nye lokaler. En aldri så liten norsk krigserklæring mot svenskefaens bukseherredømme er det altså. Merket går under sloganen "True Norwegian black denim", og med seg på laget har de blant annet illustratøren Justin Bartlett. Bilder av både kalas og byxor finner du på nettsidene.

anti
Foto: antisweden.no

Ginko

Lampen fra Norway Says med det herlige navnet har ennå ikke blitt hengt opp her i heimen, men det som er fint å se er at den har fått Wallpapers-pris. Kategorien er "Best domestic design". Grattis sier vi da!

ginko
Foto: via kreativtforum.no

Nye takter

Befriende å se at H&M ikke bare samarbeider med designere når det gjelder klær, men nå også innenfor feltet butikkinredningen. Barcelonas nye butikk er hakket freshere enn vår kjære Karl Johan-filial. Og siden jeg planlegger en tur til Barcelona i nærmeste framtid, får jeg tatt Estudio Mariscals sjokkoransje trapp i nærmere øyesyn selv også.

hmsjappe
Foto: framemag.com

Welcome to the mountains

Skisesongen er offisielt igang, neste helg blir det tur til hytta på Filefjell. Der er det snø! Og det er også der jenta på bildet under startet sin skikarriere. Anja er Kjus-jente denne sesongen også, og pryder store deler av katalogen.

anjakjus
Foto: privat

H&M + Matthew

Nyeste skudd på H&M-stammen: Matthew Williamson, denne gangen med vårkolleksjon!

Gi en geit!

Noen av dere har kanskje lagt merke til at frk Kasia har frekventert flittig i dagspresse/nettsider den siste tiden på annonsen fra Gaver med mening? Bra sak, bra jente, bra fotograf!

itgirl
Foto: privat

Hurra!

D2 feirer 1 år. Se alle de 51 forsidene her.

Sva

Et helnorsk glossy tungt motemagasin ramlet ned i postkassen min i helgen. Enn det! Sva Magazine er navnet. Imponerende initiativ. Jeg mangler litt info om hva, hvem, hvorfor og hvor, men mens jeg researcher kan dere jo nyte synet av Siri Tollerød på forsida. Update: les her!

sva
Foto: privat

Go west, go north

Det skjer nesten mer i by nr. 2 og 3 enn i nr. 1 for tiden. I Bergen bobler det som aldri før, og den beste nyheten er kanskje at fine caroline har flyttet tilbake dit. Og selv om hun ikke blogger lenger får du en bit av henne gjennom Natt&dag - nå først med artikkelen Merkverdig mote (flott overskrift ja). Og selvsagt upop! Trondheim henger også med, Mercursenteret satser stort på ny profilering. Dere har sikkert sett kampanjen med Maja og Jostein som er tatt av Hilde, og med blogg + ved navn hg80 er de også bra på g.

Rear ut min själ


Jeg var såpass heldig at jeg fikk Universitas inn i stua mi for et par uker siden.
Resultatet kan leses her.

Best of Oslo

Nytt PlanB er ute i stativene nå, og jeg var så heldig å bli spurt om å lage shoppingguide for Oslo sammen med frk. moteredaktør Thea (som jeg regner med ligger utslått etter å ha brukt resten av sommerferiekreftene til å orge PlanBs øyanatter på Stratos). Er du en av de herlige nye studentene i byen bør du skaffe deg et eksemplar fortest mulig! (eller lese det på nettet her). Jeg skulle gjerne hatt med enda flere, men de får nøye seg med bloggpublisitet enn så lenge.

guide
Foto: planb.no

BiB

...som i back in business. Bror har gjort en formidabel innsats som gjesteblogger (ironi er ikke lett, nei), men nå er tastaturet igjen i mine hender, ihvertfall denne uka. Jeg har vært i Amsterdam, det var digg. 80% av tiden ble tilbragt bakpå sykkelen til Kasia, 70% av bagasjevekten tilbake til Norge var fra herlige magasiner. Som f.eks. Purple. Dessverre dro jeg hjem dagen før moteuka der nede begynte. Sløv planlegging!

amster1
Foto: privat

Henrik Vibskov Boutique


Da var det offisielt! 1.august åpner dansken sjappe i Posthallen. At Oslo kommer før både Berlin, Amsterdam og New York er jo et bra klapp på skuldra for hovedstaden!

Jon Kanon

Et år i Tromsø har gjort underverker med lillebror. Han kom tilbake til Oslo for sommeren hakket mer trendy: ny sveis, ny tee (faktisk bursdagsgave fra meg) og birkenstocks (!). Jaja. Jeg håper å få overtalt ham til litt gjesteblogging. Forresten har han boken Hundehode i fanget. Verdens morsomste roman!

jonnyboy
Foto: privat

Litt PR


Kjøp nyeste Inside! Scannet versjon hos frk. polkashots.

Velouria Vintage

Det er kommet en ny second-hand i Markveien. Veloooouria. Fint navn. Foreløpig har jeg bare kikket inn vinduet, men idag blir det kanskje mulig å gå inn! Er det noen som har vært der?

velouria
Foto: privat

Mewe

Mewe-folk hadde ikke så lyst til å si så mye om seg selv, men om du tar en tur på siden deres så ser du at de absolutt er out and about med sprittusjen i hånda. Seneste stunt var på vinduene til en nedlagt sjappe i Grensen. Fint! Også gir de vekk freebies så det holder (noe som muligens er et tegn på at det er en større aktør med en litt annen agenda bak....)

mewe
Foto: mewe.no

Håp med Hope

Enda et kvalitetstungt svensk merke er på vei inn i det norske markedet. Hope har jeg skrevet om før, og gjør det gjerne igjen siden de har den svenske kjøligheten som passer meg veldig bra. Kaare Lund har nå distribusjonen, og det betyr at bl.a. Komabutikkene fylles av enda flere svenske varer til høsten. Oslo som shoppingby er definitivt up&coming!

hope2
Foto: hope-sthlm.com

Prøvekanin

Dere har fått med dere den nye kampanjen til visitdenmark? I samarbeid med Acne er det Dinamo som står bak. De skal få nordmenn til å reise til Danmark hele året, ikke bare i sommersesongen. Det som er morsomt er at Gunnar er med i reklamefilmen som dansk hooligan. Haaahha. Prøv å bli prøvekanin her. Muligens er det litt for sent?

Skjebnens ironi

.....

90210

Jeg fikk ikke sett Beverly Hills hjemme før det gikk i reprise på TVNorge da jeg var 17 (vi hadde bare NRK frem til da pga høye fjell), og nå er 2008-versjonen snart å finne på skjermen. Det lover ikke så veldig bra. Om det blir dårlig vær i sommer skal jeg sette meg ned og se alle episodene om igjen. 90-tallsstilen kan en ikke klage på, både opprulla ermer og highwaist. Haah. Frk.Spelling ser jo faktisk eksepsjonelt bra ut her.

90210
Foto: paramount

Scarletts

...første musikkvideo er ute. Slow slow sloooow!

Pepp


Endelig har Pepper fått ut fingeren og lansert webshopen sin. Hurra for det!
Hadde jeg vært rik hadde jeg bestilt meg denne. Og ca. alt det andre de har.

CdG + H&M

Jeg sitter nesten oppi badekaret her i Thailand for å få signal nok til å meddele dere at i høst er det Comme des Garçons er nestemann ut på H&Ms liste over samarbeidspartnere. Hurra eller oh no, jeg er litt usikker. I år som i fjor er det i starten av november lanseringen er!

Sikkert tegn

Fuglene har begynt å synge og sofaene kommer ut på gaten. Våren er på vei, dere.

sofa
Foto: privat

Tyll og tøys

Hahaaa. Den var bra. Jeg fikk en mail av en kompis med en oppmodning om å forlate tegnebordet og hvile øynene på Fifth Avenue Shoe Repairs nye hjemmeside. Han hadde en kjoleanbefaling til en evt. diplomfest også, den røde tyllkreasjonen nedenfor. FASR ha nemlig lansert en ny, "sesongfri" kolleksjon: By the no. Tylljente er jeg ikke, men den svarte drømmen av en silkekjole hadde vært knall.

tyll
Foto: shoerepair.se

Oi


Fikk nettopp nyss i at D'lirium må stenge dørene pga hushaier. Kjipt for Berthe og Oslo, men det ender da opp med noe som er bra for lommeboka di. 50-70% på alle varer frem til torsdag. Ta med deg blomster, så blir hun nok glad!

Krig i kroppen


Jeg ble selvsagt syk i går (kanskje fordi jeg stod i tynn longsleeve på trappa og lagde trutmunn i minusgrader igår. Smart). Det er ikke særlig artig å være syk. Forferdelig dårlig timing.

Chloë + Elle UK

Endelig et påskudd til å kunne skrive litt om Chloë igjen. Jenta blir i 6 mnd fremover "style advisor" i Elle UK, og er også på coveret neste måned. Jeg poster heller dette gamle bildet, siden det som er så bra med Chloë er at hun er typ døllfin.

chloe
Foto: mxdpi.com

Frøken Birkin irl


Skulle ønske jeg kunne dra på Cinemateket imorgen å få et glimt av den famøse Jane Birkin som kommer til Oslo for å presenterer filmen Boxes. Fin fin fin.

Piow Piow!

Vår alles kjære J.R. er tilbake som skarpskytter etter et par måneders pause. Ser du en dude som hopper opp og ned med et kamera i hånden er det 99 % sikkert han. VI skulle egentlig møtes igår på Smuglesning/Vicefest, men da det viste seg å være 100 kr i døra og klokken var 02:00 vendte vi galant hælen tilbake mot Løkka og endte opp med å drikke en øl på et sted hvor de spilte Hanson, Scatman og Carola. Bra alternativ det.

jr
Foto: Skarpskytter

Hello lover!


Hold dere fast, jenter, her er ca 5 sekunder av filmen om Carrie & co!

Madsern

Fikk endelig tatt turen innom danskebutikken igår! Mads Nørgaard ligger i godt selskap vedsiden av Acne nederst i Hegdehaugsveien. Liten og fin butikk. Dere ser genseren frøkena i kassen har på seg? Om du har mørkt hår bør du investere i en sånn, den er knall. Kan ikke klage på servicen heller, han med bart og langt hår hjelper gutta boys å finne rett genser til å ha over skjorta.

mn
Foto: privat

Sigrid is gleder seg til Futurama

Facebookhumor dere. Oioioi. De Futuramafrelste bør kikke på litt på denne sida, der det ligger masse goods for nerdene om serien som endelig er tilbake i produksjon. Sommeren 99 (tror jeg) ble Futuramamåneder for meg og lillebror. Halv 11 hver kveld på NRK. Bite my shiny metal!

futurama
Foto: wired.com

Kjelling by kjelling?


Ingen kommentar.

I koma

Bokstavelig talt. Igår åpnet Koma sin tredje butikk i Oslo på Steen&Strøm. Alle gode ting er 3! Vi ble igjen stående og henge i et hjørne og smugkikke, og det ble bra valuta for pengene igår. Stordalen var i storform. Hehehe. Vi kom i storform selv etterhvert også, eks-blogger Caroline dro frem noen av de verste/beste dancemovesene jeg har sett på lenge.

koma
Foto: privat

KiT for alle

Kunstakademiet i Trondheim åpner dørene for allmennheten neste fredag (til søndag). Kunststudenter er alltid bra eyecandy (i tillegg til det de arbeider med selvsagt). Om ikke julestemningen er kommet til deg som er i Oslo (det snør!), kan du bare se på dette bildet. Hah!

kit
Foto: Øyvind Synnestvedt

Magnificent Marimekko

Finn på noe nytt, sa jeg da jeg snakka om Cavallikolleksjonen til H&M. Og hva får jeg nyhetsmail om idag? 

"H&M:s designers har tagit fram en fantastisk kollektion med Marimekkos populära mönster från 1950-, 1960- och 1970-talen för sommaren 2008. Kollektionen med cirka 50 produkter kommer att säljas i H&M:s butiker på samtliga 28 marknaderfrån april 2008. "

Det kan jo funke det!


Hunting high again

Jeg fikk endelig tatt turen innom Hunting Lodge i helgen. Ny hylle, nye sneakers, mye nytt fra Alife. Fint det. Det som er enda bedre er at de lanserer webshop snart, så nå kan dere sneakerheads rundt om i det ganske land bestille bra saker uten å måtte betale masse toll og moms og skit. Og de får inn flere jentekicks til sommeren. Good for me, jeg fikk ikke helt til de der gummistøvlene fra H&M likevel.

242166-43
Foto: huntinglodge.no

Gummihæler

Jeg kjøpte sko på H&M igår. De har vært i kikkerten et par ganger, men jeg ble så lei av å gå rundt å fryse i sneakers at jeg kjøpte de. Fine? Njæ. Sånn helt ok. Det er noe funny med høyhælte gummistøvler. Men de er varme! Og viktigst av alt akkurat nå: billige.

242166-40
Foto: privat

Hello yvan!

Jess, da er Face Hunteren på plass i Oslo, og i den anledning ringte Kulturnytt og spurte om jeg kunne stille til intervju for å si hvorfor bloggen hans er så bra. Det sa jeg selvsagt ja til, så nå kan du både se og høre Yvan og Siggen på mandag på NRK2 og på radioen. Artig å få bli med, selv om ordforrådet mitt om morgenen begrenser seg til øøøh...og eeh. Hahaha. Kombinasjonen småbakfull og trøtt gjorde meg ikke akkurat til et strålende intervjuobjekt i dag tidlig. Åpningen av Ikea-popp-opp-restauranten igår var moro, TAFKAGS gamle lokaler var blitt til et aldri så lite IKEA-showroom med bl.a. opp-pimpede kjöttbullar.

242166-16
Foto: facehunter

Lynch + Louboutin

Oioioi, her er et litt annet type designersamarbeid. David Lynch og Christian Louboutin (han som designer de skoa med rød såle som Olsen-twinsen alltid stoltrer rundt på), samarbeider med prosjektet Fetish. 5 spesiallagde sko fra designeren, 5 foto med de nevnte skoa fra filmmakeren. Mye hud, mye høye hæler. Les mer her!

...og mens vi først er inne på nakenhet: sjekk ut hva kunstneren Tom Gallant driver med her. Delikat!


hits