Switch BS 180 whatever

I disse Switch-tider kan det være greit å blæste litt om the real thing. For noen uker siden var det premiere på bl.a. Up in the sky og Magic Moves, der endel av statistene fra Switch viser seg frem...som seg selv. Jepp. Brodern, som for tiden er i Tromsø og leker doktor hadde part i førstnevnte film, premieren var på Latter, og det var så mye folk at det var som å være på Roskilde bare at alle enten var 17 år eller hadde pannebånd. Kun jeg og Anne som hadde høye hæler. Og Jon som hadde trange bukser (sett fra en snowboarders perspektiv). Hahaa. Youngstersene har premierer rundt omkring i det ganske land as we speak, få det med deg!

242166-13
Foto: Petter Foshaug/Factor Films

Dagens

Da er det høst! Lilla, brunt, burgunder og svart. Jeg har tråkket i stykker Stan Smithsene mine, derfor støvletter. Off. Vanskelig å venne seg til den klikk-klakk lyden.

242166-12
Foto: privat

Kjusern & Anja

Kompisen min Anja er en racer på ski, og tidligere i sommer ble hun invitert til Lofoten av Lasse Kjus for å fotte kolleksjonen til skimerket hans som heter....Kjus. Hehe. Jenta må ha gjort inntrykk, for da releasen av katalog/magasin/nettside kom for noen uker siden var frøken Gardli overalt! Fab natur, fab jente. Se flere bilder her.

242166-11
Foto: privat

CW SS08

All-time favvo, Carin Wester har det med å lage klær som er slække og elegante på samme tid. Hva med å få klærne over til Norge snart? Anyone?

242166-9
Foto: agenturv.de

Dagens

Det beste med å være på kontoret litt utpå ettermiddagen er å snike seg inn på snakke-i-tlf-rommet, slenge seg ned i den store røde stolen og sitte der til du nesten sovner. Outfiten får du billig av meg, mintgrønne byxor koster 198 på H&M.

242166-8
Foto: privat

Vegg #1

Ny kategori! Dette er fra veggen til klassekamerater Robert og Øyvind som satt på 0047 og gjorde diplomen sin i vår/sommer. Finner ikke finere postkort enn det der.

242166-7
Foto: privat

That night

Jeg har ikke kamera for tiden, takket være dagen da triennalen åpnet på DogA. Jeg kom rett fra jobb med veska full av bl.a. klær fra american apparel, harddisk og kamerautstyr. Det var en bummer fra min side, for da kvelden kom og vi dro videre på Blå, ble både kamera, harddisk(med 6 års arbeid) og mobil rappa fra veska mi. Damn! Og siden jeg var dum nok til å ikke ha backup er både bilde- og prosjektdatabaser ganske slunkne. Bildet av meg og gamleroomie Kasia er fra samme kveld. Rock on...hahaha. Se flere bilder på smuglesning.no, Natt&Dagfolka sin blogg!

242166-6
Foto: smuglesning.no

OSL-TRH-OSL

Jeg la ned forrige bloggen fordi jeg skulle fokusere mer på skole frem til februar. Eh. Den planen gikk vel ikke helt i boks. Men diplomen er igang, og det har vært tre turer til Trondheim siden slutten av august allerede (jeg leverer ved NTNU). Det er bra å henge med gamle folk fra klassen igjen, det blir bl.a. mye kvalitetstid med Ragnhild. Bildet er fra Stripa. Store korridorer er fint, og veska mi er ganske fin den også. Stor og svart, ser dyr ut, men det er den absolutt ikke. 250 pix på Granit. Anbefales!

242166-5
Foto: privat

Go fish

Neeei. Goooldfish er det. Dette er Erlend på innflytting/utflyttingsfesten vi hadde for et par uker siden. Bra fest, der alle spiste seg mette på goldfish (veldig dekorativ snacks) og jellyshots. Hehe. Var et par som gikk i bakken ganske tidlig. Utover kvelden fikk gutta hanket tak i to av solisparene mine. Historien bak dem er fin, jeg fikk de av en av gjestene på et grillparty hos han der norske fitnessguruen i LA når jeg var der med Anne i 2004. (Ikke spør hvordan vi endte opp der). Døll fest i LA = tre par kule partyshades.

242166-4
Foto: privat

Fashion smashion

Jil Sander sin vårkolleksjon oppsummerer egentlig fargeskalaen på de plaggene som er blitt innkjøpt av meg de siste 2 månedene. Jeg fant en aprikosrosa cardigan på Alphaville forrige uke, den er helt drøy i fargen, nesten signal-aprikos. Kan vise den senere, først og fremst synes jeg dere skal bruke en liten halvtime på Jilerns plagg. Og midtskillen? Very very nice. 90-tallsvibber er bra.

242166-3
Foto: style.com

Gyldne tider

Det er noe med fargene om høsten som gjør at alle ser litt skarpere ut. Fint lys på begge disse bildene. Jenta til venstre har det ultimate tilbehøret, ufattelig fin sykkel, mens London-chicen til høyre kjører en fargekombo som gjør at jeg tenker på denne posten. Frem med de fargene der, folkens. Og forresten, mr. Face Hunter tar turen til Oslo om et par uker, kom dere ut på gaten!

242158-2
Foto: oslostil.com/facehunter.org

Oh yes!

Hei, nå er jeg her! Jeg har litt prestasjonsangst. De som lurer på hva jeg driver med kan kikke litt her. Dette er oppfølgeren, Siggelicious versjon 3.0. Nå må jeg bare sette meg ned å finne noe å skrive om, jeg er litt ute av trening. Bildet under er fra tidligere i høst, da jeg fremdeles hadde kamera med overalt. Bra sveis på alle mann!

242158-1


hits