Boy meets girl

Old news, men Michelle Williams' opptreden som lookbook-modell for Boy (preppy basic-line for Band of Outsiders), er verdt å vise. Rimelig avslappet shoot uten verken styling av hår, sminke eller lys.

michellew
Foto: boy.bandofoutsiders.com

Dagens

Fantastisk rotete, fantastisk 90-talls outfit. Lilla-melert av alle ting.

Update! Jeg fikk klar beskjed fra en jentegjeng (som var "voksne" på 90-tallet) på Freudian Kicks om at dette ikke var 90-talls, men at kjolen var flottings. Så ja, da falt hele den fine setningsoppbygningen sammen.

080830
Foto: privat

Hei, dude....

....ti poeng til deg og dine 190 cm. Å galant stille seg opp rett foran oss og stenge utsikten på showet til Daniel Sørensen/Tina H for noen uker siden er ikke kult, men da du viste oss den herlige merkelappen på den nyinnkjøpte skjorta di fikk vi ihvertfall noe å peke på. Karma sier jeg bare.

dude
Foto: privat

Finn 1 feil

Hvem hadde vel trodd at et par Crocs noen gang skulle dukke opp i franske Vogue? Sjokk og vantro har spredd seg i moteblogg-verden. Det er muligens bare et lite stunt, men det hadde jo vært litt artig om det faktisk er tilfelle. Da blir jo straks store deler av befolkningen straks litt mer fashionable. Hva nå det enn egentlig betyr.

voguesept
Foto:Ryan McGinley for French Vogue

Hahaha

Sjekk her a. Made my day!

Hopehæler

Georgias australske venninne Alana var også i Sthlm og sammen trålet vi byen etter de perfekte høstskoene. Hopes variant er favoritten, dere har sikkert fått med dere at der er mye "åpne løsninger" i vinden på skofronten. Men så var det prisen da. 2800 pix. Eh. Det ble med prøving. (Føler du også for prøving, kom de inn nettopp inn i Komabutikkene.)

Apropos sko og shopping og det å være overfladisk og "get a life" og jejeje. En liten kommentar: dette er i hovedsak en moteblogg. Det blir da ganske naturlig å skrive om nettopp mote. På lik linje med at det i sportsbillaget til en avis skrives om...sport. Det betyr ikke at livet mitt bare dreier seg om shopping. Om noen likevel blir såpass provosert at de føler for å skrive useriøse kommentarer: 1. La være å lese eller 2. Send meg en mail, så vi kan ta det på tomannshånd.

hopesko
Foto: privat

Djurfest

Hahaha. Fantastisk fest. Det ble noen småabsurde bilder etterhvert.

djurfest
Foto: privat

Archiart

Kotemodellering, tjohoi.

archiart
Foto: privat

Blå blazer

.....står høyt på ønskelista. Minimarket. Og apropos svensk, jeg setter meg på toget til Stockholm i morra. Det blir Svart Kaffe, shopping og djurfest. Ja som i temafest. Kle deg ut som et dyr. Jeg er ingen stor fan av temafester. Hjelp.

blazer
Foto: bernsfashiondays.se

Same same but different

Jeg kjenner ingen andre enn Raggen som kommer unna med samesko med nike-lisser rundt (faktisk mine nike-lisser). Ragnhild var en snartur innom Oslo på søndag, og det er ikke så lenge til hun flytter til byen heller. Hun må bare gjennom diplomkjøret først. Forresten kommer det en ny Siggen&Glory kolleksjon snart. Vi tar sikte på lanseringsfest i januar!

raggensame
Foto: raggen

Danse danse

Jeg har brukt dagen til å tenke på at det eneste som er bra med høst er de norske plommene som er på vei inn i butikkene. Også fant jeg endelig ut hvordan jeg kunne lage en dårlig gif-animasjon i photoshop. Dette er "siggens sommerdans i svigermors sweater". Veldig fornøyd etterpå.

Image and video hosting by TinyPic
Film/foto: privat ja

Stilettos


Let's hear it for fargesorterte stilettos! Lett å implementere i heimen. Fra vindusshopping i Berlin.

stilettos
Foto: Kasia Heijerman

Hello osschlooo

Den siste sommerdagen ble feiret i nydelig lys på Ekeberg i anledning avslutningsfesten til ofw. Kaare Lund fikset både transport, mat, drikke og gode vibber. De traff blink med vær og location, så vi så det som nødvendig å ta en liten fotoshoot utpå kanten der. Kasia knows the drill!

kasiayeah
Foto: privat

Høstjakke

H&M har overraskende bra utvalg av høstjakker i år. Jeg ble forelsket i denne her, men har ikke kjøpt den siden jeg drar over grensa til Stockholm neste helg. Billigere der. Fin i halsen, fin på armene, men litt i største laget.

jakkhm
Foto: privat

warszawa_darkcloud

Kasia (uttales kashja) har en herlig måte å navngi bildeseriene sine på. Bildet er som dere skjønner fra warszawa og ja, det er en dark cloud fra en utstilling hun gikk på. Kult hæ? Jeg ser på det 3 ganger om dagen med like stor fascinasjon.

warsawa
Foto: Kasia Heijerman

Blondie

På tide med en ny sveis snart. Forslag anyone?

haar2
Foto: privat

Comme comme comme


Der har dryppet litt fra den kommende CdG for H&M-kolleksjonen de siste ukene, men nå har det endelig kommet litt ordentlige bilder. Mye prikker, og kanskje ikke så uventet, mye svart. Sjekk ut.

Fashionnight

Det ble en allnighter på fashionweeken igår, resultatet ser du under. Håkki hadde ikke helt kontroll på verken kamera eller sykkel. Haha. Men artig var det! Først en kjapp tur på DogA, deretter Elton & Jacobsen, så sushi før Fin sin visning, rett til Grims Grenka og videre til Fins etterfest. Hoi! Dere skal få Topp 5 fashionwize på søndag.

fashionnight
Foto: privat

Best of Oslo

Nytt PlanB er ute i stativene nå, og jeg var så heldig å bli spurt om å lage shoppingguide for Oslo sammen med frk. moteredaktør Thea (som jeg regner med ligger utslått etter å ha brukt resten av sommerferiekreftene til å orge PlanBs øyanatter på Stratos). Er du en av de herlige nye studentene i byen bør du skaffe deg et eksemplar fortest mulig! (eller lese det på nettet her). Jeg skulle gjerne hatt med enda flere, men de får nøye seg med bloggpublisitet enn så lenge.

guide
Foto: planb.no

Rip it

...evt. rip off. Apropos bolebukser/hiphopbukser som jeg snakket om litt lenger nede her. Føler du det er et litt langt steg å ta: riv opp jeansa dine istedet. Mye. Og gjør det i tilfelle før vinteren kommer. Bildet satte jeg sammen for en stund siden, men til venstre ser du Maison Martin Margielas utgave. Skarpe skuldre, hullete bukse, litt blonder her og der = høstoutfit om du vil være 1-2-3ndy.

ripped
Foto: style.com

OFW yeah yeah yeah

Det fokuseres ganske mye på både dansk og svensk mote her hos meg, men nå er det på tide å rette blikket mot kjære Norge siden Oslo Fashion Week starter imorra. Jeg har ikke helt fulgt med i svingene, men litt skal jeg prøve å få med meg! Fin akvarell-logo har de også fått. Men først en kort oppsummering om danskene: Hot 2 hot 2, hot 3.

ofw
Foto: ofw.no

Biker biker

Dagen etter jeg tenkte tanken at det var på tide å kikke etter en svart skinnjakke fikk jeg en rett i henda! Jeg har en venninne som jobber som designer for Only i Kina, og siden hun har ca. to av hvert plagg og hadde tatt med seg en del stæsj hjem til Norge denne gangen, var jeg så heldig å få den ene! Passe eksklusiv er den også, det finnes kun to eksemplarer da den aldri ble satt i produksjon. Den ene har hun og den andre har jeg. Herlig!

jakkami
Foto: privat

Genialt

Dette bordet laget av danske Line Depping.vant en av designkonkurransene til designboom for ikke så lenge siden, og har vært i et par interiørmagasiner også. En stk rotete pult blir ryddig på 1-2-3 ved å skyve alt nedi den "lomma" som henger under. Perfekt for kreative rotehoder.

designbtable
Foto: designboom.com

Tack själv


Litt Sean Banan underholdning passer bra på en regnfull lørdag. Hahaha.

Vegg #17

Heldigvis er det ikke vår leilighet som ser sånn ut, men en kompis sin. Jeg tegna planforslag til den nye kåken hans, og han ble såpass fornøyd med det at han istedet for å male noen lister kjørte på med full renovering. Jeg tror ikke helt han forstod hvor mye arbeid det egentlig var, men nå begynner det å se bra ut! Og da snakker jeg ihh til planløsning ja.

freddyleil
Foto: privat

Satelittes

Magnumfotograf Jonas Bendiksens bok Satelittes fikk jeg som morgengave på bursdagen min for litt siden, og hvis noen er på gavejakt kan den absolutt anbefales. TIl tider absurde bilder fra grisgrendte strøk. Fargene er fantastiske!

jonas
Foto: privat

Så 2006-7-8

For noen uker siden hadde vi en annen diskusjon også: Hva blir den nye leggingsen?
Bolebukse kanskje? Hadde de som jeg har på meg her vært litt mer slouchy hadde de sklidd rett inn i den kategorien.

leggings
Foto: privat

Jil Sander FW Ad

Mens vi venter på å se på hva som skjer til sommeren (OFW starter neste uke): Se opp for skarpe skuldre både der og i høst. Dette er en av Jil Sanders kampanjer, med Lara Stone som modell, Willy Vanderperre er fotograf. Vi hadde forresten en diskusjon om glassbyggerstein i helgen. Konklusjon ble at det funker bra om en kjører på, som f.eks. i Maison Hermés, Tokyo, tegnet av mr. Piano. Å ha det på badet blir ikke helt det samme.

jilsander
Foto: thefashionspot.com/WIlly Vanderperre

Ikea 2009

Ikea satser stort på litt mer kommersielle måter å vise frem den nye katalogen sin på. Idag har de lanseringsfest, og hele uka skjer det ting i Fredensborgveien 24. Den storauksjonen hørtes ikke så dum ut!

ö y a

Jeg regner med at en stort antall av dere trekker nedover mot Middelalderparken i samlet flokk idag/imorra. Det blir lite festivalstemning på meg, siden jeg må ta det rolig og helst ikke hverken se på TV eller skjerm på et par dager. (Som dere ser er jeg flink til å følge reglene.) Bildet under er av Lykke Li og hun skulle jeg gjerne sett både pga musikk og sveis. I nabolandet i øst er hårknott langt oppå hodet blitt en farsott som nok ikke gir seg med det første. Om du har langt nok hår kan du satse på det samme. Og er du en ivrig knipser og har et bilde som representerer festivalen på en bra måte, send det til meg (siggelicious@hotmail.com), så lager jeg en best of øya-post etterhvert!

lykkeli
Foto: google

Crash boom bang

Begivenhetsrik helg med som tidligere nevnt besøk fra flere verdenshjørner. Georgia og Frida kom akkurat tidsnok til å bli med på Vibskovåpning, deretter gikk turen til Blå og videre derfra gikk turen rett i bakken for min del. Jeg dænga hodet mitt i asfalten på vei hjem og har fått litt ettervirkninger etter det, noe som betyr legebesøk idag. Vi tipper på en liten hjernerystelse. Men vert måtte jeg jo være, så operaen ble vist frem og et nytt bilde kan herved legges til i biblioteket "Livet på operaen".

visitweekend

vw2
Foto: privat

Buddakan NYC

Jeg har en venninne som for ikke så mange timer siden satt på Buddakan i NYC og nippet til en drink. (For de som liker trivia var det der Carrie og Mr.Big hadde forlovelsesfesten sin i filmen). Planen var at jeg skulle ta turen over for å besøke henne iløpet av sommeren, men det passet ikke helt inn i ferieplaner osv. Idag kommer nemlig svenske Frida og australske Georgia på helgebesøk! Første sightseeing blir noe så unorsk som åpningen av Henrik Vibskov-sjappa. Hahaa.

buddakan
Foto: nymag.com


hits