Fotball EMos

Det er godt det endelig er over...

fotballem
Foto: privat

Storstan

Og nå kjenner jeg suget etter Stockholm og Storstan,  Frida og Georgia og den fine svenske sommeren. Fashionweeken har startet, du får som vanlig med deg alt på Bon sine sider. Dette er Whyred, de får nok snart en butikk i Oslo, og det samme gjør Weekday! Spørsmålet er bare når.

whyred09
Foto: bonmagazine.com

Made for walking

Og om det har vært litt lite blogging i det siste, så har nok det med å gjøre at jeg har vært travelt opptatt med å kjøpe sko. Med hæl. I semsket skinn. De blå er fra Velouria Vintage (meget bra utvalg), de svarte fra Zara (utplukket) og nå er det vel på tide å sakke litt på kjøpetempoet og heller spare til høsten. Det ser ut som om det blir en del turer til utlandet.

shooooes
Foto:privat

The Birkelunde

Det er det jeg liker å kalle Kasia-sjargong. Noen spurte for en stund siden om hva greia med Birkelunden er. Jo, nå skal dere høre: Birkelunden er et søndagsmarked på Grünerløkka som det er deilig å tusle rundt på, spesielt om det er sol. Prisene er sånn passe, men det funker med pruting, og du finner alt mellom himmel og jord der. Noen ganger er det mye bra klær, andre ganger er det mye bra dingser. Er du heldig finner du fine ting i pappesker til en 5er. Jeg fant ingenting igår, men Kasia ble forelsket i en sort-hvitt TV. Bare synd at vi ikke kom på det med digitalt bakkenett før etterpå. Enn så lenge har hun bare snø i stua.

sondag
Foto: privat

1.62


Igår ble en påminnelse på hvorfor jeg sjelden går på konsert. Jeg ser jo ingenting! Men det blir Justice på Oslo Live på onsdag likevel, og da kicker forhåpentligvis sommerferiefølelsen inn også.

Aloha, boy!

Igår ringte Andreas og sa han var i byen, nærmere bestemt i lokalene til den nye Aloha hemp butikken som åpner i markveien 10.juli. Jeg hadde en liten anelse om at han drev med noe kreativt, og det stemte bra. Inngangsdør dekorert "the Andreas way" er forhåpentligvis ferdig nå.

aloha
Foto: privat

Salg 2+3

Holzweiler Agenturer: Tors + Fre, 10-19, Grensen 8.
Mads Nørgaard, Humör, Minimum, Andersen & Lauth, Vadumsrum, Black Lilly, Mardou & Dean

Blender Agency: Idag, 12-16, Theresesgate 31
Juicy Couture, Botkier, 18th Amendment, Rika, Rabens Saloner, Lyle & Scott, Rock & Republic, Superfine, Earnest Sewn, Chip & Pepper, Raf by Raf Simons, Månestråle / Simple

Go! Go! Go!

Dagens

Jobbe jobbe jobbe med skuldrene opp i øra. Sånn er livet. Ny skjorte fra Acne-salget som var.

080625
Foto: privat

Vegg #14

Jeg syns at denne var ganske snasen. Faktisk på diplomtomten min. Haha. Det blir forresten en tur til Stockholm i sommer, det er vel noen partysvensker der også kjenner jeg byen rett.

partysvensker
Foto: privat

Salg 1

Pepper har salg i nettbutikken sin (og sikkert også i butikken). Denne kjolen, eller kjortelen er vel heller riktig å si, var med på photoshooten til Frk. T for noen måneder siden. Fine sømmer. Henrik VIbskov er mannen bak!

peppersalg
Foto: pepper-shop.no

Tiden flyr

Idag har vært den verste blåmandagen i historien. En kalender som dette hadde vært fint å ha, sånn at en slapp de usannsynlig lite brukervennlige kalenderene på dataen. Det eneste lystpunktet idag var at jeg booka billett til Amsterdam. Etter å gjort Oslo med Kasia er det på tide å bytte roller. Hurra for det! Hvor skal dere i sommer a?

kalender
Foto: christiaanpostma.nl

BMX Bandit

Frøken Kidman var litt mer funky back in the days. Nærmere bestemt 1983.

nicole
Foto: jamd.com/Patrik Riviere

Paranoid park

....og på lørdag stakk vi på kino og så Gus Van Sants Paranoid Park . Nydelig filmet. På Nylon sine sider kan du se et lite intervju med kidsa. Det står forresten en bra artikkel i mai-nummeret til samme blad om unge up & coming skuespillere!

para
Foto: google

Synchronize watches

Dere husker vel Parker Lewis? Fredagen ble tilbragt under en rød lampe på en arkitektbar, før turen gikk videre til Pigalle der det også var passelig rødt. Siden vi så så ofte på klokka ble det tidlig kveld. Min er fra Birkelunden, de to andres er casioer fra Kina.

sync

sync2
Foto: privat

Striper alle veier

Sommer er striper for meg, og det er det tydeligvis for deler av resten av verden også. Frøkna til venste knipset i Køben, og hotpantsen fra LA.

striper
Foto: oslonight.no/thesartorialist.blogspot.com

Glory på operaen

Mye opera her for tiden. Glory kom til byen idag, og da ble det obligatorisk sightseeing. Flink å posére er hun også. Haaaah.

gloryopera
Foto: privat

Dagens


Jeg regulerer og lager online-portefølje om hverandre idag. Check it out!

Jon Kanon

Et år i Tromsø har gjort underverker med lillebror. Han kom tilbake til Oslo for sommeren hakket mer trendy: ny sveis, ny tee (faktisk bursdagsgave fra meg) og birkenstocks (!). Jaja. Jeg håper å få overtalt ham til litt gjesteblogging. Forresten har han boken Hundehode i fanget. Verdens morsomste roman!

jonnyboy
Foto: privat

Bringing belly back

Frk. Amsterdam har troen på bar mage i sommer. Jeg får såpass sterke ungdomsskolevibber at jeg tror det blir vanskelig å følge den stilen, selv om det funker bra om du har fancypants. Og det er jo en grei variasjon til high-high-high waisten!

bringingbellyback
Foto: privat

Vogue Nov05

Fin. Damen altså.

vogue05
Foto: flickrsurfing

Lot 333

Nå er det en stund siden jeg har vært i Bergen, men siden sist har byen i mitt hjerte blomstret enda mer opp både på butikk, musikk og god stemning-fronten. Verdt å snakke om er bl.a. butikken Lot 333 som bør gjøre streetwear-hodene fornøyde. Siste sprell var et samarbeid med klubbkonseptet Hot!Hot!Hot! i forbindelse med innkommende varer fra Justice + Surface2air-kolleksjonen. Tipper det a. var en bra fest og b. at det kommer flere. Jeg kommer snart på besøk!

lot333
Foto: hot lot 333

Teipings

Elektrikerteip = superbra til enkel og effektfull dekorasjon Jeg teipet opp hele kontoret i anledning sommerfest i forrige uke. Greit å være to, en som holder og en som strekker. Heldigvis for meg hadde jeg en høyre hånd i Morten som hadde arbeidsuke. På bildet øverst ser dere forresten prima ballerina Thea med nydelig korsett!

loffis
Foto: privat

Vegg #13

Drivhusbalkong. Super idé. Hahaha.

husbalkong
Foto: privat

2 timer...

.....på operaen er en höjdare underholdningsmessig. Folk som snubler, folk som står og tisser(på marmoren) og folk som tar mykpornobilder helt åpenlyst. Tydeligvis litt uvant dette med store offentlige rom. Jeg tok dessverre/heldigvis ingen bilder.

Litt PR


Kjøp nyeste Inside! Scannet versjon hos frk. polkashots.

Velouria Vintage

Det er kommet en ny second-hand i Markveien. Veloooouria. Fint navn. Foreløpig har jeg bare kikket inn vinduet, men idag blir det kanskje mulig å gå inn! Er det noen som har vært der?

velouria
Foto: privat

Dresscode

På med dressen i høst, girls! Kris van Aasche vet hva han driver med.

dress
Foto: style.com

For de som kan

Jeg fikk nettopp denne meldingen fra fine caroline:

"forresten! momasi i frognervn har 50-70% på alt siden de skal flytte til andre lokaler. de har 3.1 philip lim, alex wang, sko fra mishka, matt williamson, katherine hamnet, april 77, ++++. vet ikke hvor lenge, men i alle fall i dag."

Gå om du har tid! Det har dessverre ikke jeg.

Oslo Ssssss


Grattis til Space Group og Kasia!

Hot hot hot?

Småshopping igår. Kasia tvang meg til å prøve disse skoene for andre gang, og jeg var sånn njææææ for andre gang, men de ble med hjem da. Hva mener dere? Bli eller bytte?

hmsko
Foto: privat

Mewe

Mewe-folk hadde ikke så lyst til å si så mye om seg selv, men om du tar en tur på siden deres så ser du at de absolutt er out and about med sprittusjen i hånda. Seneste stunt var på vinduene til en nedlagt sjappe i Grensen. Fint! Også gir de vekk freebies så det holder (noe som muligens er et tegn på at det er en større aktør med en litt annen agenda bak....)

mewe
Foto: mewe.no

Dårlig karma

Når en tur ned til Plan og bygningsetaten står på timeplanen er det sikkert som banken at dagen blir dårlig. I dag var intet unntak. Jeg tilbragte 3 timer downtown springende mellom diverse etater, og endte selvsagt opp med ingenting av det jeg ville ha. Det hele toppet seg da en narkis på et hjørne i Herslebsgate sparket en pakke fiskegrateng etter meg (ja det er sant). Fiskegrateng over tights og legger er ikke å anbefale. Det lukter fælt. Herregud. Dårlig karma begge to tydeligvis.

Bling bling...

....the architect way! Regnes dette som å ta med jobben hjem er det greit for meg! Akrylprøver fra vink.

jewellery
Foto: privat

Fantastic bøker

I anledningen turen nedover til Venezia i september, planlegger gutta boys å lage en hel liten samling bøker om firmaet. Dette ærefulle oppdraget er gitt til frk. Renata (som laget fantastisk ny profil for ikke så lenge siden), med meg som side-kick. Ingenting er så gøy som å lage bøker! Vil du også lage bok er et tips å gå inn på smashingmagazine.com. Mye fonter og grafikk og herlige ting.

renatafan
Foto: renatabarros.net

Baglady

Jeg leter desperat etter en ny bag. Eller en sekk. Å sykle med skulderhank går ikke. Og jeg må sykle. Kurv  er dessverre uaktuelt på den sykkelen jeg har, så da må det ble veske med crossover-rem eller som sagt en sekk. Jeg fant noen småaktuelle hos Qwstion, et sveitsisk merke som nettopp har lansert en kolleksjon av såkalte storbyvesker. Den sekken der er litt rar, men samtidig fin, og den kan vel brukes som en slags veske også?

rarsekk
Foto: qwstion.com

The margeritts

Jeg håper min mor landskapsarkitekten blir stolt når hun ser dette bildet. Blomsterkassen er på plass foran døra, og nå gjenstår det bare å se om grønne fingre ligger i familien. Så langt ser det ut til at de klarer seg!

blosmterguri
Foto: privat

16 grader


I et allerede tight tidsskjema greide vi å presse inn en Sognetur fra lørdag til søndag. 36 timer fordelt på 10 timer bil, 12 timer søvn, 5 timer spising, 7 timer soling, 2 timer avislesing og 1 minutt bading. Det var kaldt!

badings
Foto: privat

Kasia says 2


"Hey! Everyone should have a tiger on their ass!"  Hør hør.

kasiatiger
Foto: privat

Girls and the city

Ja dere kan jo gjette hvor dette bildet er tatt. Det fineste med å gå på premieren (nei ikke kjendispremieren, men på Saga) var absolutt ikke selve filmen, men de 400 oppstæsja jentene som trippet inn i kinosalen og hjertesukket seg gjennom de 2 timene filmen varte. Som Kasia så fint sa: Hør da, det er en helt annen frekvens her!

ladies
Foto: privat

Storformat


Jeg må bare videreformidle denne: Biggest drawing in the world. Snakker om å slå på stortromma!

La Belle

Ufattelig kjip arbeidsdag, der eneste lyspunkt var at jeg fikk kikket meg rundt i bakgården til La Belle Sole. Ventilasjonssystem fra helvete og det nærmeste jeg noen gang har vært utestedet for å si det sånn. For de som er interessert i mote og sånt er det visninger på DogA idag, KHIOs avgangsstudenter!

labellesole
Foto: privat

Vegg #12

Dette her er fascinerende. Benjamin Verdonck nesting i Rotterdam.

nest
Foto: benjamin-verdonck.be

Håp med Hope

Enda et kvalitetstungt svensk merke er på vei inn i det norske markedet. Hope har jeg skrevet om før, og gjør det gjerne igjen siden de har den svenske kjøligheten som passer meg veldig bra. Kaare Lund har nå distribusjonen, og det betyr at bl.a. Komabutikkene fylles av enda flere svenske varer til høsten. Oslo som shoppingby er definitivt up&coming!

hope2
Foto: hope-sthlm.com

Oslonightlight

Gull og grønn og sølv og speil. Plaza + postgirobygget er ikke så ille i kveldssol sett gjennom telelinse.

oslos
Foto: Håkki

Dagens

I mangel på en fotograf måtte jeg dokumentere meg selv selv idag, stående og nesten sovende. Genseren er semsket skinn fra Acne-salget, skoene er også Acne men dessverre ikke fra salget. Og ny veske ja. Liten og lekker.

080602
Foto: privat

Plastteip

Hvor får jeg tak i farget vinylteip i Oslo? Clas Ohlson har bare noen få farger. Jeg vil ha mange.

teip
Foto: browntape.com

S/S 08

Mye henging i park og på tak med solen i øynene i år.

sommer2
Foto: privat

Om noen måneder...

...må en begynne å ta på seg klærne isteden for å hive dem av seg som nå, og da er Carin Westers høstkolleksjon ok å ha i bakhodet. Fine fine kombinasjoner som alltid. Og tiden da store vesker var veldig poppis er snart omme, det går mye i smått nå. Flaks at jeg fant en fantastisk fin en i Birkelunden idag! Kommer straks foto.

carinwester
Foto: agenturv.de


hits