Bare så det er sagt

Jeg elsker fargepøver/vifter. Beste delen av å jobbe som arkitekt er å sitte og dille med sånne. Bare synd jeg holder på med regulering mesteparten av tiden. Så gøy er det.

fargeprov
Foto: privat

K-k-kicks

Jeg har en tankeleser av en venn som ga meg hvite skinnconverse til bursdagen. Nå må jeg bare gå dem inn i et par dager hjemme før jeg kan våge meg ut på tur. Sålangt bare 2 gnagsår. Nye sko er pain sånn sett.

converse
Foto: privat

Prøvekanin

Dere har fått med dere den nye kampanjen til visitdenmark? I samarbeid med Acne er det Dinamo som står bak. De skal få nordmenn til å reise til Danmark hele året, ikke bare i sommersesongen. Det som er morsomt er at Gunnar er med i reklamefilmen som dansk hooligan. Haaahha. Prøv å bli prøvekanin her. Muligens er det litt for sent?

Grims Grenka Girls

Åpningsfest på oslos første designhotell igår, vi hang på takterraseen og følte oss til tider lettere malplassert. Her var det mye fiff! Men stemningen kan ingen si noe på, hotellet så bra ut, været var perfekt og så spilte Beautiful Stranger plater ved inngangen. Kasias fine soliser er fra H&M.

grims

kasiagrims
Foto: privat

Vegg #11

Lego er undervurdert. Kan brukes til alt!

legomur
Foto: janvormann.com

Digg

huk
Foto: privat

Flower power

Innlegg rappet fra Ingvild, men det fortjener enda mer oppmerksomhet. Komposisjon i storskala, satt sammen av nederlandske tulipanbønder.

tulipaner
Foto: dailymail.co.uk

26

Tre ganger hipp for å ha bikket 25, og nå fullt og helt være over i de "voksnes rekker". Ingen vei tilbake, men faktisk er jeg rimelig fornøyd med å bli et år eldre. Ferdig utdanna, fantastiske folk rundt meg og sånn ca. alt på stell. Det er nå det begynner! Og for de som lurer er bildet fra Freudian Kicks sin åpning her om dagen, og genserjakka er 2nd-hand.

birthdaygirl
Foto: oslonights

That's what I like

Åkei, drømmejobb nr. 2 etter musikkvideolaging er å tegne butikklokaler. (Hvis noen skal fikse sjappa si - send en mail.) Under ser dere Whyred sitt nye lokale i København, laget av Joakim Leifstadius. Ikke tatt like langt som de fleste du ser i Frame, men jeg tror nok hver lille detalj her er gjennomtenkt. Så gjenstår det å se om det også blir han som skal lage Whyred sin sjappe i Oslo, Ryktene sier at de har følere ute. Og for de som ikke visste det, det uttales why-red, ikke whyrd.

whryedbutikk
Foto: whyred

Acnesalg

Oppsummert: sykt lang kø, masse masse folk, mye bra ting med smådyrt til å være lagersalg. Når skoa koster 1200 blir det litt i overkant for meg. Se etter ting med bra kvalitet, dvs. skinn/semsket skinn! Og kjøp masse t-skjorter. Guttetrøyene er fine på jenter også!

Varsko!

Kanskje litt sent ute med blæstingen, men trondheim var et bra sted for kreatører i helgen. Varsko! er en forening som har som formål å fremme god og utfordrende visuell kommunikasjon, og sånt blir det utstilling og fest av. Dette var den 4de i rekken, og skal en tro Ragnhild var det moro greier! Sjekk ut happy trøndere her og varsko-saker her.

varsko
Foto: onionmag.no

Coca cola og is

Hadde ikke vært for at det satans sangen setter seg på hjernen, hadde jeg ikke vært fremmed for å ha denne hengende rundt halsen. Dyre og smykke-entusiast bør ta turen inn på Miss Disguise sin side, der kan du velge og vrake! Om du da ikke ser det som et aldri så lite DIY-prosjekt.

undulat
Foto: missdisguise.com

Skjebnens ironi

.....

Lykken er

....å sitte i tre timer på Hells Kitchen, spise pizza, drikke cola, prate litt om gutter og stirre på to diamantsykler som ser ut som de er litt gira på hverandre. Hahaaa. den var faktisk ganske god.

sykler
Foto: privat

Stolfetisj

Jeg har en tendens til å kjøpe altfor mange stoler. Idag tidlig ble det 4 til. Delta chairs av Mart Stam i brasiliansk eller argentisk bøffelskinn om vi skal tro selgeren. Jaha. Er nok ikke originaler, men de ser unektelig bra ut!

stoler
Foto: privat

Blålørdag

Kasias herlige mismatch dokumentert på vei fra Stenersen igår. Master/Bachelor-utstillingen åpnet, og flinke flinke Kristoffer viste frem sin master. Vi feiret med girlsnight på Sky Bar/Summit. Deilig deilig.

kasiasko

skybar
Foto: privat

Pinkpants

Det var bilde av en rosa H&M-bukse i fredagsdagbladet idag og den var steike fin. Press og det hele. Bare å løpe og kjøpe. Eventuelt prøve først. Både for gutter og jenter.

hmbukse
Foto: privat

Cry-baby

Skulle ønske den gikk på kino idag, det hadde passet bra.

crybaby
Foto: google

Fantastic boy

Selv med lite energi er det umulig å ikke rope hipp hipp for min kjære Håkki. Han har kapret forsiden på Arkitektur N for andre gang, nå med en artikkel om da han var på "studietur" til Ukraina, nærmere bestemt Pripyat. Han har det med å velge interessante reisemål. Kjøp det kjøp det kjøp det! En enda større ting å feire er at han og makker Erlend er invitert til arkitekturbiennalen i Venezia i høst. Kanskje jeg får bli med på campingtur. Hoi!

arkitekturn
Foto: privat

Trött

Akkurat nå trives jeg best liggende som en ball i sofaen, som her på flyplassen i Thailand. For lite søvn gjør at energinivået er forholdsvis lavt. Å ikke få sove og så måtte dra seg opp klokken 8 er en håpløs kombinasjon. Om noen har bra søvntips tas de imot med takk!

trott
Foto: privat

FM 93.5

Ønsket om en radio på badet har blitt påtrengende sterkt i det siste. Jeg får ikke til å stå opp, og da tenkte jeg at det kunne være en idé å ha et eller annet på øret for å prøve å la være å gå opp i sengen igjen om morgenen. I Birkelunden fant vi denne nydelige lille saken, som dessverre kun virker når den har lyst, og om volumet er på full guffe. Jeg holdt på å bænge den i gulvet i dag tidlig av irritasjon. Marias Hold on Be Strong maxet - ikke å anbefale. Men den er fin da, futuristisk klokke og greier. Og den funker faktisk!

radio
Foto: privat

Vegg #10


Jeg fikk et bra eyecandytips her for noen dager siden: animert street-art! Og stikk innom Blu-siden mens du først er igang.

NY design week

Jeg har to kollegaer som akkurat nå mest sannsynlig svinser rundt i heels i Meatpacking district og ser på fine designting og drikker cosmopolitans. Det er er New York Design Week, og det er lettest å følge med på hva som skjer på Core77. Finnene har bl.a. en utstiling som heter Hardcore, og bildet dere ser under er fra websiden til et av firmaene som skal ta opp arven etter Alvar Aalto: Kokoro & Moi. Hot!

kokoro
Foto: kokoromoi.com

90210

Jeg fikk ikke sett Beverly Hills hjemme før det gikk i reprise på TVNorge da jeg var 17 (vi hadde bare NRK frem til da pga høye fjell), og nå er 2008-versjonen snart å finne på skjermen. Det lover ikke så veldig bra. Om det blir dårlig vær i sommer skal jeg sette meg ned og se alle episodene om igjen. 90-tallsstilen kan en ikke klage på, både opprulla ermer og highwaist. Haah. Frk.Spelling ser jo faktisk eksepsjonelt bra ut her.

90210
Foto: paramount

Slow søndag

Vi skulle egentlig ta en tur til Fredrikstad (jeg har aldri vært i Fredrikstad), men kom ikke lenger enn til Oslo S og Burger King der. Haha. Etterpå fant jeg en fantastisk minijeansjakke i Birkelunden, før vi gikk hjem og powernapa på sofaen fra fem til ni. 17.mai tar på!

jakka

jakka
Foto: privat

Dagens

Grattis da folkens! Outfiten ble buksedress fra Vadum.

080517
Foto: privat

clipstampfold

Gårsdagen ble en suksess gitt! Fantastisk mye folk både på DogA, Freudian og PlanB-festen. Danse danse danse, hurra! Mest fascinerende var det likevel å se på magasinforsidene på clipstampfold-utstillingen. Perfekt inspirasjon siden jeg lager portefølje nå. Eller egentlig er det bare forvirrende. Jeg aldri greier å bestemme meg for hvordan den skal se ut. Håpløst. Dette er ihvertfall favoritten. Fersken 4ever!

doga
Foto: privat

Neglene nå

Maja spurte om neglelakk igår, jeg sa at korall/gammelrosa var fint. Og det er det!

negler
Foto: style.com

Torsdagsting

Ting skjer alltid på torsdager. Freudian Kicks. er førstemann ut: med«Jungs White Cave»:

Installasjonen er bygget av Henrik Ødegaard og Tron Wisløff fra designkollektivet Trojh Vulcan. Konstruksjonen spiser opp en stor del av vår butikklokale og vil by på en eksotisk opplevelse som står i kontrast til det nåværende interiøret. Siden vi får vår egen hule må vi selvfølgelig lage en fest i den. Vi inviterer fra 20.00 og utover. Plateaktuelle Jens Carelius byr på live opptreden og Freudian Kicks kutter 20% på alle jakker.

Ikke dårlig. I tillegg varter PlanB opp med lanseringfest på Revolver. Om du vil ha en sniktitt på underetasjen deres før den offisielle innvielsen i morra, bør du ta turen dit!

..og vi skal ikke glemme gode gamle DogA heller. Clip/Stamp/Fold-åpning kl.19:00.

fkFoto: Freudian Kicks

Perfeksjon

Lite å klage på her!

allblacksart
---

Hot lips letraset

Videoen til Pacific er i god gammel Letraset-ånd. Dere husker de arkene? Fantastiske greier. Jeg brukte de i diplomen min, siden en etterhvert blir lei av å google "silhouette + people". llustratør Stephane Manel er mannen bak videoen.

letraset
Foto: google/letraset.com

SATC


Det kan jo ikke bli annet enn cocktail-aften den 6.juni. Noen som vet noe om en evt. førpremiere? Eller når premierebillettene legges ut? Outfits fra filmen ser du forresten her.

Oslonight

Happy Kasia in nice Fornarina wedges.

kasianight
Foto: privat

The Marni Way

Marni har alltid vært en favoritt på catwalken for min del, aller mest på grunn av fargekombinasjonene. Det er en drøm å se på. Om du jobber med grafiske greier, er det bedre å kikke på kolleksjonene enn å gå på kuler for å finne bra fargesnitt. Og klærne er som regel fine også.

marni
Foto: style.com

Ray ray

Mine brødre har en tendens til å stikke av med og ødelegge alle solbriller de kommer over på fest. Fredag kveld var det mine egne som ble ofret, og da jeg ringte min bror på lørdag morgen var det første han sa: Øøøh jeg har to solbrillepar som er dine. Flott sa jeg. Øøøh sa han. Hvada sa jeg. Øøøh glasset til det ene er forsvunnet sa han. Det er tydeligvis et partytriks/sjekketriks å gå med soliser uten glass i på fest. De om det. På tide med et par nye solbriller ihvertfall. Jeg tror jeg styrer unna den runde trenden.

rayrays
Foto: privat

Parkliv del 2

Når solen kommer er det lite fristende å sitte foran macen og loke, så de siste dagene har gått med til rett å slett å bare nyte de (i frykt for at den ikke skal komme tilbake i sommer). Sofienbergparken har ikke vært førstevalg siden den allerede i 12tiden blir en blanding mellom festival og russetreff. Å ta turen litt utenfor bykjernen er en bra idé, på lørdag fant vi en fantastisk spot på et noe ennå ubebygd område ved Fornebu. Et annet alternativ er som Kasia gjorde, å legge seg på kirkegården. Roligere forhold og visstnok ikke så uvanlig i Nederland og Danmark!

sofienberg
Foto: privat

I love Mai

Åkei, det ble kanskje litt feil å si at det skjer lite for tiden. Det skjer veldig mye i mai og spesielt i kveld! Posthallen har Grand Opening, Pecha Kucha igjen (Håkki/FusaJeans skal bl.a. snakke), Pumabutikkåpning på Steen&Strøm og kundekveld på Filippa K. Best å ta på seg sneakers!

Brio says

Norway Says har laget nye nydelige salt og pepperbøsser. Hvor de hentet inspirasjon vet jeg ikke, men det minner jo unektelig om brios gode gamle lekesaker!

brionorway
Foto: norwaysays.no


Parkliv

Helt rar dag idag. Mens jeg var på jobb og ventet på å kunne gå å ha treningstime (kl. 20:20, umenneskelig tid å trene på), ringte jeg rundt for å få meg med noen til å spise is i parken. Det viste seg å bli verre, siden alle enten var på jobb eller skulle på trening eller satt i en helt annen park på andre siden av byen. Det ble derfor en pause i parken alene med nyeste Bon. Bra blad. Det skjer ikke så mye for tiden som dere sikkert har skjønt for lenge siden. Hehehe. Alle sitter jo bare i parken og drikker øl. Eller jobber. Eller trener.

bonbon
Foto: privat

Insider

Igår ble jeg, mr. Jostein og Maja intervjuet til en artikkel i Inside. I et lite studio på Majorstua ble vi fotografert mens svetten silte og smilet ble stivere for hvert sekund (mitt ihvertfall). Haha. Uvant, men moro. Mine to bloggmakkere er fantastisk fine. Sjekk ut bilder fra shooten her!

inside
Foto: Beautiful Stranger

Kim

Jeg fikk en plutselig fascinasjon for Kim Basingers hår.

kim
Foto: googlet

Surface architects

Fancy.

surface
Foto: surfacearchitects.com

Scarletts

...første musikkvideo er ute. Slow slow sloooow!

Vegg #9

Bra søndagsaktivitet: se etter fuglestreetart. Denne var ny for meg!

paafugl
Foto: privat

Rookie med dalahest

Idag var jeg på Ekebergrestauranten for første gang og spiste rekesmørbrød og kikket utover Oslo by (jeg tror det blir fint med høyhus bare så det er sagt). Etter at frk. Ragnhild spurte om å få en liste over hvilke ting som er verdt å få med seg av hovedstaden, var det på høy tid å gå igjennom lista selv siden jeg nå har vært osloborger i nesten 2 år. One down, many to go. Gleden var forresten stor da jeg fant avskjeds-souveniren fra Stockholm i en boks for noen uker siden. Dalahest-dobb! Kjøpt på TjallaMalla dagen før jeg dro tilbake.

080504
Foto: privat

Røde strømpiser

er en bra greie om en skal en tro de mer seriøse motebloggerne. Og de har som regel rett.

rodes
Foto: lastnightsparty.com

Freudian night

Vi tok turen ned til Freudian Kicks i går ettermiddag. Lukas Renlund hadde utstillingsåpning (mer om det senere). Perfekt kveld med bra folk og bra sjappe. Utpå kvelden tok rastløsheten over og sortimentet ble derfor testet ut. Å stikke på Blå klokken 2200 var litt i overkant tidlig. Alle har en ting for American Apparels undiker. Og soliser generelt.

fk1

fk2
Foto: privat

Now we're talking

Det neste naturlige steget mot en pensjonisttilværelse (les: businessdame) var da også å skaffe seg en dressjakke. Litt fancy måtte den jo være, og da falt Whyreds alternativ i smak. Kort, fin lengde på armene og med et stoff som er lagt i små folder. Stiv pris pga. detaljering- heldigvis var det vareprøvesalg.

jakke
Foto: privat

Pensjonisten

Jeg tror jeg er gått over i pensjonistblogger-kategorien. Kidsa begynner å ta over. Gullklokke ble anskaffet for en stund siden, og nå ligger arkitektdiplomet og venter på meg på postkontoret. Times are changing!

080430
Foto: privat


hits