Bape i LA

Personen i sprakende tights og cowboystøvler under er faktisk en kis. Jeg tviler på at benklærne er fra Bape, men det var ihvertfall høy kjendisfaktor (og miks) og mye farger da Bapestoren åpnet i LA forrige uke. Rosa camo styrer jeg unna, men en stjerne skulle jeg gjerne hatt tak i. Dette er Nigo forresten - hjernen bak. (Det var de to der som skulle kalt seg N.E.R.D.)

bape
Foto: thecobrasnake.com

BrightLight

På loppis i helgen fikk jeg karret til meg en lampe som seiler inni kategorien styggfin. Som dere ser ble det nattklubbstemning i stua straks den kom på og det ble vel vedtatt på stedet at lysrøret må byttes. Men stanga og foten er knallrød og lekker, og om ikke annet funker den som dagslyslampe. Og statue. Vel verdt 25 kr.

dagslys
Foto: privat

Jo takk du

Dagens mest innholdsrike samtale. Tre kiser står ved døråpningen til sjappa 7days og idet jeg går forbi holder den ene frem en lettmelk.

Han sier: Vil du ha en gratis melk?
Jeg sier (mens jeg går videre): Nei takk du!
Han sier (litt forfjamset etter at jeg har gått forbi): Værsågod!


Omtrent som å si hallo i steden for hadet når du legger på tlfrøret. Blir bare tull.

Litt sånn barskt

Det sier sjefen min ganske ofte når det kommer til hvordan arkitekturen skal være. Dette bygget går jeg forbi hver dag på vei fra jobb. Hvem som har tegnet balkongene har jeg ingen aning om, men den personen får klapp på skuldra og kyss i panna fra meg. En mini-Renzo må det være. Finere enn operaen for meg!

balkonger
Foto: privat

Fruktfest

Feiring ble det som sagt på lørdag, og det med et aldri så lite partytriks også. Sånn gjør du: Kjøp masse frukt og bær, la de ligge og godgjøre seg litt i alkoholholdig væske, teip en skei på veggen, legg en fruktbit på skeia og rop hurra. Bra for late mennesker (siden du ikke trenger å bruke hendene), ikke så bra for hjernen. Og enda et triks: Visste du at i de fleste reklamer er klokkene som vises satt til 10 over 10? Da smiler de!

kasiafest
Foto: privat

Hurra!

Frk. Kasia fikk vite at hun kom inn på masteren på AHO idag. Det betyr med andre ord at hun ikke skal dra tilbake til Amsterdam på en god stund og slipper å ligge og bekymre seg slik som her. Timingen er perfekt siden det er AHOs vårfest i morra, (de satser stort i år med grilling og arrangementer og greier). Feiring blir det!

kasiaaho
Foto: privat

Se her

Når en har få navnesøstre, blir sånne ting straks mer underholdende. (Og nei. Nei. Nei.)
NB! Den er borte nå, dessverre!

Korall ja

Anne dukket plutselig opp i Oslo igjen uten at jeg helt hadde skjønt det. Trodde hun skulle være i Årdal frem til sommeren og jobbe på hotellet der (jepp, hun er Årdals svar på Paris Hilton), men det var en fest hun ikke kunne la være å gå på, så da ble det Oslo og Høyer-jobbing på henne. Hva gjør en vel ikke for en bra fest! For å få litt kvalitetstid må jeg ta turen ned til sjappa, og da er det greit å slå to fluer i en smekk. Prøve klær og snakke skit. Begge to er småbetatt av korallfargen i Bruuns Bazaar SS-kolleksjon.

siganne
Foto: privat

3.1

Phillip Lim lager mye fint, og jeg var egentlig på leit etter en rutete skjorte som de viste i nyeste Nylon (som for er blitt et skikkelig amerikansk tenåringsblad, der 50% av sidene er annonser for roxy etc.). Den skjorta fant jeg ikke, men jeg fant selvsagt noe annet bra. Enkelt og greit, ikke noe fiks faks, nydelige farger. T-skjortene er knall!

plim
Foto: style.com

Operafantomet

Dagens-kategorien er såpass fraværende at nye undertemaer herved tas inn. Idag: gestikulering. På søndag stod jeg oppå den nye fantastiske operaen og forklarte fint med hendene hvor fantastisk den nye operaen er. Haha. Architalk. Tenkepause er essensielt.

gestopera
Foto: Kasia H

Gigadidas

De fleste husker vel ståheien som var når Adicolor ble lansert for et par år siden. I forrige uke gjorde Adidas samme triks bare i stor skala i anledning relanseringsfesten til Superstar. Et par gigasko ble altså laget, og west/east fikk hver sin sko. Vestsideskoen ser du under, og filmen ser du her. Jeg er ikke så veldig glad i selve skoen, men glad i konseptet. Artig!

westadi
Foto: facebook.com/adidasoriginals

Eye am sofa king we todd did

Tok dere overskriften? Haha. Jeg er i sjokk akkurat nå, det viste seg nemlig at duden bestemte seg for å investerte i sofa idag. Han greide å holde det hemmelig i ca. 10 timer, noe som er ny rekord. Norway Says sin Ugo er det, og den passer perfekt oppi stua. Vann og knekkebrød har aldri smakt bedre!

sofaking
Foto: privat

Who!

På fredag bør du sette av en time eller to til å ta turen til Kaare Lunds showroom i Kongensgate. De er nestemann ut med vareprøvesalg (Replay - Whyred - SealKay - We are Replay - Fifth Avenue Shoe Repair - Rock n Blue - Fornarina - Hvana - Nina Jarebrink). Alltid god stemning! Fredag 9-20, Lørdag 10-18. Bildet er tatt backstage på Whyred-visninga, var tydeligvis god stemning der også. Se mer her.

kaare
Foto: hintmag.com

PC crash

Min gode venninne fikk en artig skjermbilde da hun slo på PCen sin her om dagen. Rekke på rekke med karaktersett og fargeoppsett og spørsmålene har du disse bokstavene? Ja eller nei? Hvorpå hun måtte trykke seg gjennom alle bokstavene for å i det hele tatt kunne komme videre. Hvor i all verden er Spar-tasten? Eller mann/dame-symbolet? Etter et par timer tasting ga de opp. Takke meg til mac.

datakasia2
datakasia
Foto: Kasia

Pruting og pølser

Ingen vits i å være inne når været denne helgen var bedre enn i hele fjor sommer tilsammen. Det ble loppistur på lørdag med alt det innebærer. Jeg pruta ned denne stolen til overkommelig pris (det skal jo være billigere på loppis enn på ikea) til Håkkis store fortvilelse. Han ble så flau at han betalte ca. trippel pris for alle de andre tingene han kjøpte. Urutinert.

070420
Foto: privat

Roransj

Jeg er til tider litt opphengt i farger, og akkurat nå er det oransjerød. Her dokumentert i en nydelig sjappe med rette kanter overalt. Bildet lå på desktopen, jeg husker ikke hvor det er fra, men den er ihvertfall vist i Mark eller Frame som forøvrig er et par glossy, intellektuelle magasiner som anbefales på det sterkeste.

sjappe
Foto: frame

Himling


Jeg svippet innom Hunting Lodges blogg, og der tipset de om denne siden(vent til den loades). Surr litt på mousepaden så skjønner du greia. Sykt bra animert.

Dagens

I Thailand er det billige sko. Svarte, lave Converse som faktisk ikke er fake = 100 kr.

080417
Foto: privat

Vegg #8

Denne veggen skulle jeg ønske var min. Vi skal tegner bokhylle til stua nå. og det blir ingen enkel jobb siden jeg liker alt som er rett og duden liker alt som er skeivt. Det vi er skjønt enige om er at den skal oppleves lett, ikke ulikt den dere ser under her. Mangler bare litt fargesortering. Hehe.

bokhylle
Foto: fra AIT

Katern

Er på forsiden av Vogue igjen, denne gang med motorsykkel, jeansshorts fra Replay og småruskete festivallook. Se alle bildene fra serien her.

katern
Foto: popsugar.com

Førstemann ut

i vareprøvesalgukene som kommer er Holzweiler i morra!
 holz
Foto: holzweiler

Ung stjerne

...i den typen stripete genser alle har hatt iløpet av livet. Det er noe med vår og stripete gensere. Jeg trenger ny, og prøvde fortvilet å få modern til å finne frem en av sine gamle i påsken, dessverre uten hell. Dere ser hvem dette er ja?

charlotte
Foto: NN

Pop pop

Litt tidligere i år nevnte jeg chinosene fra Acne, som udiskutabelt er vårens heteste benklær for meg. De kommer i butikk nå straks, og heter faktisk Acne POP chinos. Kudos for bra navn!

acne08
Foto: acnejeans.com

Street Boners

Gavin McInnes som startet Vice har tatt med seg hatten og startet opp Street Boners and Carnage TV sammen med en  tv-gal fyr som heter Derrick Beckles. Street Boners er altså lik gamle Do's and Don't. Online! Haha.

Seglargut

Minste bror hadde bursdag her for noen uker siden, og planen var egentlig å fikse et par billige kicks i Thailand som gave. Det gikk ikke boks, siden han har utdatert meg i viten om kule sneakers. Jaja. Det han da ville ha, er seilersko (noe som jeg selvsagt måtte si til han at er so last year siden jeg maste fælt om det ifjor på denne tiden), nærmere bestemt de fra Keep. For å få han et hakk høyere opp på trendskalaen vil jeg kjøpe de grå/gule, men selv vil han gjerne ha den blå/rødbrune varianten. Jeg vingler mellom å skjære igjennom eller la han få viljen sin. Derfor blir det opp til dere:

Hvilken farge skal seglarguten få?


keepjon
Foto: keep.com

Dagens

Hurra for å være frisk, hurra for midtskill og hurra for den fantastiske jakken fra Fifth Avenue som nå faktisk kan brukes uten 4 gensere under. Og ikke minst hurra for street-art!

080714
Foto: privat

Thai-Buy

Det var ikke mye å hente fashionwise på resorten vi var på i Thailand, men da vi tok turen inn til byen den ene dagen ramlet jeg over en hel etasje med catwalkkopiklær. Så som så kvalitet, men når prisen er 30 pix pr kjole går det greit om den bare kan brukes 4 ganger. Dette er en av de som ble kjøpt. Herlige Jil sander-vibber.

kjolet
Foto: privat

Loppissesong

Om ikke dette bildet inspirerer til å stikke ut og lete etter fine lamper så skjønner ikke jeg.

ulrich
Foto: Brian Ulrich

Hei ja

Jeg er sånn halvveis tilbake fra de døde etter 3-4 strabasiøse døgn med matforgiftet kropp. Ikke å anbefale. Det som derimot er å anbefale er Common Project-skoene dere ser under. Finnes på Secret Society, (som om ikke så lenge har 1-års dag hurra). Suget etter nye Stan Smiths blir litt mindre når disse tas med i beregningen. Fine grå sneakers er en sjelden sak.

skosecret
Foto: commonprojects.com

For et døgn siden

stod jeg på piren i Thailand og venta på flybussen og tenkte på alt jeg skulle gjøre når jeg kom tilbake til Norge. Nå ligger jeg med feber og mageknip og lurer på om det er jetlaget, air-conditionen eller flymaten fra de arabiske emiratene som har lekt seg med immunforsvaret mitt. Jeg tipper det siste. Flymat er det verste.

sigthai
Foto: privat

Hot hot hot

Om det ikke hadde vært så ufattelig kaldt i dette landet hadde jeg gått med høyvannsbukser hver dag selv om det funker best på de over 1.65. I love it!

finebukser
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Visual Basics


Å lage fine enkle websider er ufattelig vanskelig. Checkland Kindleysides side er en drøøøm.

Heimatt

Mens jeg lå flatt i kanoen i forigårs (og prøvde å unngå å skalle hodet mens vi padlet gjennom grotta som knapt var 50 cm høy) slo tanken meg at borte er bra, men hjemme faktisk er best. Vi skal straks ta flyet hjem igjen til Norge nå. Charterselskapet har satt den guddommelige tiden for avgang til kl. 03:40. Grattis til Apollo for bra tidsskjema, og grattis til dere som nå kan forvente dere litt bedre og flere oppdateringer. Yeah!

heimatt
Foto: privat

Pepp


Endelig har Pepper fått ut fingeren og lansert webshopen sin. Hurra for det!
Hadde jeg vært rik hadde jeg bestilt meg denne. Og ca. alt det andre de har.

Neonlovers...

....eyecandy for you.

neonbokser
Foto: privat

CdG + H&M

Jeg sitter nesten oppi badekaret her i Thailand for å få signal nok til å meddele dere at i høst er det Comme des Garçons er nestemann ut på H&Ms liste over samarbeidspartnere. Hurra eller oh no, jeg er litt usikker. I år som i fjor er det i starten av november lanseringen er!

Thaitrender

Om du trenger noe som matcher jeansene, må jo dette være himmelen.

thaidenim
Foto: privat


hits