www.siggelicious.net


Hohoi, nå flytter jeg straks over hit.
Siden er relativt halvveis enda, men den blir fint til slutt!
Endre bookmarks, allright?

2 på gata

Herlig, herlig, hver på sin måte. Svart er ikke bare svart, og jeans eller heller ikke bare jeans. Dagens visdomsord, aiiit.

streetye
Foto: garancedore.fr/thesartorialist.blogspot.com

Fram med arma

Når vinterjakkeermene endelig snart kan trekkes opp er kanskje det beste tilbehørstrikset i vår å lesse på med armbånd. Det er sjelden jeg går med smykker, men dette er noe som faktisk kan se bra ut. Jeg rotet litt i skapet og fant ut at ja, jo, kanskje det er verdt et forsøk. Blir bare litt verre med touchen.

armband
Foto: privat

Anti party & pants

Mens vi var i Egypt lanserte Anti sine Anti Sweden-bukser i forbindelse med innvielse av nye lokaler. En aldri så liten norsk krigserklæring mot svenskefaens bukseherredømme er det altså. Merket går under sloganen "True Norwegian black denim", og med seg på laget har de blant annet illustratøren Justin Bartlett. Bilder av både kalas og byxor finner du på nettsidene.

anti
Foto: antisweden.no

Gemma Booth..

....tar ikke bare bilder av nydelige jenter med fregner. Sjekk ut resten av bildene hennes her.

gemma
Foto: gemmabooth.com

Belly up

Jeg vokser i alle retninger for tiden, men det er vel sånn det skal være. Jeg bare venter på at vagginga skal begynne. Haaah. Tee fra H&M = superfin.

babymage
Foto: privat

Vegg #36

En godbit fra Stockholm Furniture Fair her. Nicola from Berns hengerkrokting hadde passet perfekt i gangen min (samme fine fargekombo som Bon Magazine-logoen). For øvrig stilte KHIOs studenter ut litt av hvert under messen: sjekk ut Under Construction.

coat
Foto: nicolafrombern.com

Summa summarum

Supert med sol og varme, selv om charterferien ikke bydde på de helt store kulturelle opplevelsene (dessverre gikk vi akkurat glipp av fru Clinton & co) Men det var heller ikke intensjonen med turen. Vi er brune og blide og hakket lysere i håret tilbake i storbyhverdagen, noe som slett ikke er så ille. Alltid godt å komme hjem.

eggie
Foto: privat


hits