Straight afro

...og hurra for saltvann! (Jeg får nesten bank fordi jeg poster dette bildet).

thaiafro
Foto: privat

Oslo vs. Thailand

Hurra for charter!

thaiflyfor

thaistrand
Foto: privat

Bærris

Det var det eneste lillebror snakka om i de to dagene vi var på hytta. Nærmere bestemt tænnings i bærris i solveggen. Han om det, det så ihvertfall ut som han koste seg på bigjumpen under Filefjell Open konkurransen igår. Blid og glad som vanlig. Jeg er også glad, for i morgen sitter jeg på flyet til Thailand. 2 uker uten å fryse, mhm!

jon
Foto: Håkki

Fjell og fjols

Vi stikker på fjellet i et par dager nå. Når mamsen lover pinnekjøtt og værmeldingen sier sol sol sol på lørdag er valget forholdsvis enkelt. Imens kan dere jo nyte synet av to småslitne piker etter forrige ukes storkalas i Trondheim. Kasia spiste 6 yoghurter på rappen. 6!! Tydeligvis det beste trikset mot sjaberhet.

bakis
Foto: privat

BBB

Blond, blått og burgunder. Jeg får ikke med meg 1/100 del av det som skjer i Tigerstaden, spesielt på utelivsfronten. Oslo Nights derimot, er overalt hele tiden og dokumenterer flittig. Paparazzi paparazzi. Nydelig sveis.

onhaar
Foto: oslonights.blogspot.com

Flyhelvete

Jeg hater å ta fly. Ikke fordi jeg har flyskrekk, men det er alltid ufattelig mye orging med sikkerhetskontroll og mas og stress. Vet aldri om du har god eller dårlig tid. Vi reiste til Trondheim og da vi kom på flyplassen fant Håkon ut at han hadde glemt ID (du trenger det egentlig ikke innenlands, men står det bagasje på deg må du ha det. Og bagasjen ble selvsagt satt på han og ikke på meg. Som ikke glemmer ID). Deretter fant vi ut at flyet vårt var 2 timer forsinket og da sank jeg enda lenger ned i de jævla flyplass-stolene. Men Håkon godsnakka med Norwegian-damene og flyet kom tilslutt og i midt inni der fikk vi tiden til å gå med posering. Acnejakka mi er fin fin, selv om foret kommer ut av selve jakka.

flyplass
Foto: privat

Bare fordi

Jeg har ikke peil på fotografi, og derfor poster jeg bare bilder som jeg ramler over og jeg får litt søkk i hjertet av. Dette er et av de, og det er tatt av frøken Camille Vivier, som bl.a. har jobbet for Purple Magazine. Og det er jo ikke akkurat dårlige greier. Det er et eller annet med fargene og håret og byen og buksa her.

camillevivier
Foto: Camille Vivier/ bird-production.com

Razorblades

Razorbladesene til Oakley var no.1 sportsbrille i 1985 og årene fremover, og ble reprodusert i anledning 30-årsdagen. Secret Society får de inn snart, og om selv om du ikke er langrennfan vinner du lett solisbattles på Afterskien med disse på nesa. Kvaliteten kan en uansett ikke si noe på!

razor
Foto: oakley.com

Stonewash deluxe

Dagen etter bakfull-dagen, nydelig vær og en craving etter nye ting førte oss bl.a. til Fretex, og Kasia, min venn, med stenvaskete CMs gikk direkte bort til den enda mer stenvaskede jakka og fant ut at yesbox, den skal jeg ha. Haha. Den er kul assa.

kasiajakke
Foto: privat

Ski or die

Anne og Anja forlot triste Oslo for noen uker siden og lever glade dager i Mammoth/June sammen med en hel haug andre norske jibbere. Det ser rimelig deilig ut. Igår fortalte hun at de bestemte seg for å bli 2 uker til, siden de står på ski hver dag og parkene ser ut til å være litt bedre enn på Filefjell. Synd synd synd, siden hun pleier å være fast inventar på hytta i påsken og jeg drar på fjellet på onsdag. Det ryktes om bra snø, sol og show fra lokale helter i Filefjell Open på fredagen. Hemsedal = så 2005.

anneusa
Foto: Anja tror jeg

Dokumentasjon

Først høytidelig seremoni i Rådsalen i hovedbygningen på NTNU, deretter middag på Credo før vi ble fraktet til selve diplomfesten. Det ble vårlig stil på undertegnede: grønn acnekjole, hvite strømpiser og hvite helt fantastisk fine pumps som ble kjøpt et par timer før. Festen var som den skulle være: dansing, drama og store smil. Og da gjør det ingenting at skoa ikke er så hvite lenger.

dip2

dipfest

ragsigdip

dip3
Foto: privat

Blackalicious

Nei ikke gruppa, men fargen. Yrkesmessig sett er det svart jeg skal gå i de neste 40 årene, men forkjærlighet for pastell gjør at det får vente litt. Men etter sommeren kommer høsten, og da også den svarte bølgen. Her er to eksempel på at det ikke trenger være kjedelig. Selvsagt fra gatemotefotograf #1.

sart
Foto: thesartorialist.blogspot.com

Masteren i hus

Fantastisk hektisk uke i Trondheim med fine folk, god stemning og bra vær (takk). Jeg har nå fått tittelen master of architecture, og dette bildet er tatt rett før selve gjennomgangen. Det kriblet like mye i magen til Ragnhild som i min. Det skal også nevnes at jeg fikk kred av sensor for å bruke erfaringer fra mitt alter ego Siggelicious i selve diplomen. Haha. Skal ikke kimse av blogging! Flere bilder kommer etterhvert.

raggens8
Foto: privat

Da var det...

..nok en tur til Trondheim, byen med kebabsjappa med verdens kuleste dørhåndtak. Kreativt. Eh. Nå med fly, ikke tog. Den gode nyheten er at mamsen kommer oppover for å se siste gjennomgang (som er i morgen) også. Det hele avsluttes med diplomfest for oss på torsdag, og jeg er så heldig å ha en alliert bak baren i år - frøken Ragnhild. Hoi!

kebab
Foto: privat

Bare les

Fint intervju her.

viceland
Foto: viceland.com

Dagens

Jada. Igår hadde jeg store planer, men endte opp med å gjøre ingenting. Hovedmål var å få sydd et par svære skjerf siden jeg ikke gidder betale 800 spenn for noe jeg kan lage selv. Stoff ble innkjøpt, men siden symaskinen ikke hadde vært på bordet siden 2005, knappenålene manglet og strykejernet er hos Kasia (som er i Amsterdam) ble det meste punktert. Det pleier å bli sånn. Dagen idag har ikke vært så ulik heller. Vil gjøre masse, gidder ingenting. Jeg er på kontoret til Håkon og ser på at alle andre jobber. Og kikker litt etter knappenåler.

ikada
Foto: privat

Shoooot

Etter en miserabel tur på bakerste sete på nattoget fra Trondheim til Oslo, ble selve fredagen en höjdare. Rett på fotoshoot med piker, vin og sang (eller ihvertfall musikk). Sjefen selv hadde en travel uke og plukket opp klær hos bl.a. Little Miss T, Kaare Lund og ikke minst Freudian Kicks, noe som endte opp i en shoot som blir veldig veldig bra. Artiiiig!

fotos
Foto: privat

Den jakka her

.....vil jeg veldig gjerne ha. Elton&Jacobsen. Også vil jeg ha svarte pumps.

snella2
Foto: privat

Why

At folk vil ha sånne negler er uforståelig for meg, men skoene er ganske kule. Og bildet er ganske kult bare fordi det minner meg om noe som frøken T sa igår, nemlig det at alle for noen år siden innreda leilighetene sine med svarte ting + en dæsj av turkis rundt omkring. Turkise puter og turkise lys. Tipper de angrer nå. (Det skal sies at jeg også hadde en turkis Klippan i 2003. Uff.)

negler
Foto: lastnightsparty.com

Fargelære

Forrige søndag åpnet MoMa en utstilling jeg gjerne skulle sett. Color chart heter den. 44 artister viser verk fra 1950 og oppover. Du kan se ganske mye på online-utstillingen. Yves Kleins farger ser du nedenfor, og ja, det er han som er mannen bak Kleinblå.

mom
Foto: moma.org

Bra match

Hahaha. Sjekk her. Kul kid.

Snella

Som sagt, en tur innom Stella Snella er et desidert høydepunkt på en Trondheimstur. Innehaver Hege sitter i kroken sin og smiler hele tiden. Vi gikk gjennom hele Cheap Mondays høstkolleksjon, og nå begynner de å få litt mer i sortimentet enn bare tighte billige bukser. Sjekk ut Kostym-kolleksjonen.

Update: Og nå er det vel egentlig også offentliggjort at H&M har kjøpt opp firmaet som står bak Weekday/Monki/Cheap Monday - Fabric Scandinavia. Oioioi. Sellout-drama i nabolandet!

snella
Foto: privat

Senking av skuldre

Jepp, da var det unnagjort og det var god stemning og jeg prata litt tull, men det gikk fint og sensor og faglærer syns det var bra greier og da kan jeg slappe av i en uke før det igjen er klart for ny runde der sensor skal presentere mitt prosjekt for de som vil høre på. Er ikke gjort på 1-2-3 dette her! Men det ser lyst ut, og for å feire skal jeg gå til Stella Snella og sjekke ut vårnyhetene før jeg skal hjem og legge meg i senga og se 50 episoder av L-word. Kvalitetstid. Om jeg hadde hatt internet hadde jeg blogga, men dessverre dessverre.

Sensurering

Klar beskjed fra en postkasse til smånervøse studenter som tripper rundt i gangene på KiT og venter på den o store sensureringa. Sensorene er hyggelige mennesker som bare vil en vel. Jess jess. I Trondheim er det forresten snøstorm. Jeg hører rykter om at det er vår for fullt i Oslo. Gjett om jeg vil hjem.

getoverit
Foto: privat

Sånn.

Da var the writing on the wall også på plass. Onsdag er det intervju med sensor, torsdag kl.18:00 åpner utstilingen.

utstfinal
Foto: privat

Nesten nå

Det er mer en psykisk enn fysisk påkjenning å henge opp til utstilling, men det blir fint! Jeg sov 11 timer i natt (!) og skal ned og fikse finishen nå. Utstillingen åpner på torsdag om noen i Trondheim er gira på å se hva folk på arkitekt egentlig driver med. På KiT, inngang innherredsveien.

utst1
Foto: privat

Peach canei

Gina Tricot er ikke akkurat min favorittbutikk, men idag stakk jeg innom på impuls og gikk strake veien bort til denne bodyen, betalte og gikk ut. Det er noe med ferskenfarge. Fint til grått. Nå setter jeg meg forresten på toget om et par timer og blir i Trondheim i en uke. Hurra. Nei.

bodyny
Foto: privat

Lykke Li ja


Sjarmerende tics og robyn som sidekick - se denne videoen.


hits