Sees!

Etter å ha vaset rundt i nedsnødde bygater i går og konstant gått i frykt for å få en istapp i hodet, føles det ekstra godt å kunne sette seg på flyet til Egypt om tre timer. Sporadisk blogging blir det helt sikkert. Hei så lenge!

istappdrit
Foto: privat

Hei hå platå

Acne AW09 lookbook-bilder er tilgjengelig hos Agnes B og catwalkbilder på style.com. Høyt, Høyere, høyest og fantastisk kjole til høyre der.

acnefw09
Foto: rodeo.net/agnes-b

Vegg #35

Siloene på Ila i Trondheim ble i sin tid fargesatt i herlige pasteller av kunstner/professor ved NTNU Bruno Lundstrøm (om jeg ikke husker helt feil). Her med matchende himmel, fotografert av Nadja.

pastellsilo
Foto: unadostres.blogg.no

Dagens

Sær, men fin shoppingopplevelse i dag: Jeg fant en gravidbukse på H&Ms mammavdeling og gikk deretter 10 meter bort til gutteavdelingen og fant en vinterjakke i størrelse 158. Begge ble med hjem. Det ble denne stripete genseren også, selv om tversoverstripe-effekten på sin måte allerede er der naturlig.

0902181
Foto: privat

Via via via

Det skal ikke være enkelt å surfe heller. Hvor dette bildet egentlig kommer fra er ikke lett å si, men det lå på Ffffound, som igjen henviste til Graphic Exhange som igjen linker til September Industry. Og der inne mistet jeg tråden. Designeren er derfor unknown, men jeg begynte ihvertfall å klø i fingra etter å lage noe trykkbart. Forhåpentligvis dere også.

perfo
Foto: ffffound.com

The Local Firm

Det relativt nye svenske merket The Local Firm har lansert soliser som mest sannsynlig faller i smak hos flere enn meg. Her sitter de på nesa til en kar fra AW09-kolleksjonen. "We are inspired by art, architecture and design from the former east-block and the Bauhaus movement" sier de så pent selv. Solisene har de hvertfall truffet blink med.

localfirm
Foto: fashionweekbyberns.com

Dagens

Jeg var innom kontoret til Håkki og de idag, der de sitter og tegner på et hus som skal se ut som en stein. Jaha, tenker dere kanskje da. Vent og se, sier jeg. Det ser lovende ut! Jeg endte som vanlig opp med bare å tegne piler, og fant ut at jo, det er litt kjedelig å ikke gå på skolen lenger. Det meldte seg med ett et dypt savn etter å sitte på forelesninger og ikke høre etter.

090217
Foto: privat

Osloguiden...

...med verdens lengste navn ble også lansert forrige torsdag! Den åh så lange, men treffende tittelen er (Pust inn nå). A poor man?s connoisseur guide to happy living in one of the most expensive cities in the world. Jeg fikk såvidt bladd igjennom den og registrerte/fikk fortalt at en rekke kjente & kjære har bidratt med sine kreasjoner. Blant annet har Esra tegna "annonsen" for Little Miss T, og Renata har mekket annonse for det vi i norge så fint kaller «middagsselskap». Som sagt har jeg ikke så mange juicy detaljer siden jeg bare fikk sett på den i 15 sekund. Det jeg derimot vet er at den er tilgjengelig under By:Larm i første omgang. Samarbeidsprosjekt mao. Har du mer info å komme med er det bare å hyle ut! Også står det litt om den her.

osloguide
Foto: via underskog, som jeg regner med er tatt av folka i yourfriends.no

Vegg #34

40 heldige kunstnere fikk æren av å dekorere hver sin vegg i den nyeste utstillingen til Kunsthal Charlottenborg i Danmark for noen uker siden. 15 rom med vegghøyde på 5 meter gir nok materiale til denne kategorien en stund fremover, men jeg nøyer meg med et eksempel. Augusta Atla står her med storskala-passer og lager "The line, the landscape and the scale of the body". Det fine med utstillingskonseptet er at den var tilgjengelig for publikum også mens kunstnerne arbeidet med sine respektive vegger.

40x402
Foto: unsthalcharlottenborg.dk

Bra fjæring

Bildet formidler dessverre ikke stemningen under Daniel Sørensens show i Leiligheten på Rodeløkka forrige torsdag. Settingen var et herlig motstykke til de ufattelig dårlig organiserte på visningene på DogA (logistikk er ikke lett, nei). Nydelig sminke, nydelig styling - og klær som holder såpass høyt nivå at det begynner å lukte internasjonalt også.

PS: Les Theas kommentar om OFW her. Mine siste OFW-ord er: Moods schmoods!

daniel
Foto: privat

Mr. Bech

Kjemien mellom blogg.no og meg har ikke vært på topp den siste tiden, når jeg er i bloggehumør er ikke de nede for telling, og omvendt. Vi får håpe denne uka blir bedre! Førstemann ut som en liten Monday Flick er Nils Bechs nyeste video, der en bekjent har stått bak kamera, og modell gone arkitektstudent Iselin Steiro er medvirkende.

Hos naboen

Skulle gjerne vært på DogA akkurat nå og sett Tina Hs show, men etter fulldagsseminar på jobben ble alt som foregikk etter klokken 1800 uaktuelt. Så nå sitter jeg i sofaen og ser ironisk nok på velkledde vinter-svensker i stedet. Til venstre ser dere moteredaktøren i svenske Rodeo, Agnes Braunierhielm, som er viden kjent for å ha stålkontroll på det meste innen moteverden. Det vises bra her. Svart er ikke bare svart, og skoa (som har blitt sett på flere fashionistaføtter i høst) er Rick Owens.

NB! blogg.no har tydeligvis trøbbel med serverne, noe som resulterer i problemer med posting.

sthlmstreet
Foto: stockholmstreetstyle.feber.se

Åneiånei

Moteukeåpning jejeje, sjekk her skal dere se noe skikkelig action: Et av OMAs største prosjekter, hovedkvarteret til CCTV i Beijing ble offer for den kinesiske nyttårsfeiringen idag. Et av byggene (TVCC) står i full fyr og har også spredd seg til det andre. Åkei, det var kanskje for de litt mer arkitekturinteresserte, men det er ganske kjipt for både byen og Remisen siden det er 2 måneder til det er ferdig og de har holdt på med byggingen i ca. 10 år. Aiaiai.

Finfint

Fin skal ikke ha visning under OFW denne sesongen, men katalogen har jeg fått fatt i. Og det er ingen ringere enn Sunniva Stordal som pryder førstesida! Det som er fint med denne kolleksjonen er: 1. Mer edge i hovedkolleksjonen, 2. En litt softere del med basicplagg. Bodyen er nydelig.

fffin
Foto: privat

Dagens

Preggis preggis preggis. Hehe. Lang pologenserkjole finnes billig på Gina Tricot i mange farger.

090207
Foto: privat

Det snør, det snør..


....og jeg er rimelig fornøyd med at vi bestilte tur til Egypt om et par uker. Herlig charter på 5-stjerners hotell. Ah!

Vegg #33

Hei hvor det går! Nå: på tide med en vegg. En passe velfylt en her. Tre ord: do it yourself.

veggricky
Foto: remodelista.com

Hasbeens

Og apropos Frida (svensk), som har trippet rundt i sine Swedish Hasbeens i et par år. Nå har de kommet seg over grensa via Kaare Lund og snart ut i butikk! Det er som du ser: gode gammeldagse klogger i flere varianter.

shasbeens
Foto: swedishhasbeens.com

Dagens

...fra igår. Jeg var innom Kasia på skolen, planen var å lage outfit-gif men det utgikk. Her får dere relativt nystripet hår isteden. Dominosmykket har jeg Frida laget til meg for lenge siden.

090204
Foto: privat

Dippis

Da er vi kommet såpass langt inn i det nye året at AHO har åpnet årets diplomutstillingen. Om du går og funderer på å bli arkitekt er det en bra anledning til å a. besøke skolen, b. se hva hvilken kunnskap en kan ende opp med etter 5,5 års studie, c. ta en prat med noen studenter. Under ser dere eksempel på at det ikke bare handler om å tegne plan og snitt på en enebolig. Go go go!

ahodipp
Foto: privat

Hottie

Oldiegoldie Farah Fawcett.

farah
Foto: googlet

Åkei!

....

paradis
Foto: privat

Sofaputemekking

Dette bildet har ligget i inspirasjonsmappa på desktopen min siden før jul en gang, så nå husker jeg ikke lenger hvor det er tatt fra. Muligens Emmas designblogg (som er en super blogg for dere som liker interiør). Hvis du greier å se vekk fra lampa og bildet baki der er fargekomboen i sofaen f-f-fin. Jeg planlegger å sy putetrekk ala disse til sofaen på kjøkkenet, som også er grå, men det å finne puter som er store og avlange har vist seg å ikke være så enkelt. 50x70 holder ikke. Jeg har uansett bare kommet så langt at jeg har tatt symaskinen ut fra boden.

sofa
Foto: ja det var det da

Jak & Jil

...er en blogg som raskt har blitt en rekke fashionistaers favoritt. De poster hauger av bilder fra fashionweekene. Eller Ikke fra selve showene, men fra det som skjer utenfor runwayen. Mye høye hæler. Her er imidlertid en høy krage, og de treffer spikeren på hodet med sin egen kommentar: Architecture for the body. Jil Sander it is.

jj
Foto: jakandjil.com

Dagens

Ikke så interessert i å bli fotografert for tiden, nei. Derav færre dagens. Hahaa. Men maten var god!

suris
Foto: privat


hits