K-k-kicks

Jeg har en tankeleser av en venn som ga meg hvite skinnconverse til bursdagen. Nå må jeg bare gå dem inn i et par dager hjemme før jeg kan våge meg ut på tur. Sålangt bare 2 gnagsår. Nye sko er pain sånn sett.

converse
Foto: privat

Gigadidas

De fleste husker vel ståheien som var når Adicolor ble lansert for et par år siden. I forrige uke gjorde Adidas samme triks bare i stor skala i anledning relanseringsfesten til Superstar. Et par gigasko ble altså laget, og west/east fikk hver sin sko. Vestsideskoen ser du under, og filmen ser du her. Jeg er ikke så veldig glad i selve skoen, men glad i konseptet. Artig!

westadi
Foto: facebook.com/adidasoriginals

Seglargut

Minste bror hadde bursdag her for noen uker siden, og planen var egentlig å fikse et par billige kicks i Thailand som gave. Det gikk ikke boks, siden han har utdatert meg i viten om kule sneakers. Jaja. Det han da ville ha, er seilersko (noe som jeg selvsagt måtte si til han at er so last year siden jeg maste fælt om det ifjor på denne tiden), nærmere bestemt de fra Keep. For å få han et hakk høyere opp på trendskalaen vil jeg kjøpe de grå/gule, men selv vil han gjerne ha den blå/rødbrune varianten. Jeg vingler mellom å skjære igjennom eller la han få viljen sin. Derfor blir det opp til dere:

Hvilken farge skal seglarguten få?


keepjon
Foto: keep.com

Hei ja

Jeg er sånn halvveis tilbake fra de døde etter 3-4 strabasiøse døgn med matforgiftet kropp. Ikke å anbefale. Det som derimot er å anbefale er Common Project-skoene dere ser under. Finnes på Secret Society, (som om ikke så lenge har 1-års dag hurra). Suget etter nye Stan Smiths blir litt mindre når disse tas med i beregningen. Fine grå sneakers er en sjelden sak.

skosecret
Foto: commonprojects.com

Vans + Paul Smith

Ifjor var det mr. Marc Jacobs som fikk æren av å samarbeide med Vans (eller kanskje omvendt), og next in line er Paul Smith! Mest kjent for å være stripelicious, og da blir skoene som dere ser under. Kommer neste sommer!

vanspaul
Foto/Kilde: hypebeast.com


hits