Gemma Booth..

....tar ikke bare bilder av nydelige jenter med fregner. Sjekk ut resten av bildene hennes her.

gemma
Foto: gemmabooth.com

Hasbeens

Og apropos Frida (svensk), som har trippet rundt i sine Swedish Hasbeens i et par år. Nå har de kommet seg over grensa via Kaare Lund og snart ut i butikk! Det er som du ser: gode gammeldagse klogger i flere varianter.

shasbeens
Foto: swedishhasbeens.com

Aldri for tidlig

...å kjøpe vårsko!

smaasko
Foto: flickr.com/photos/thelenz

Paperbags

En del butikker kunne med fordel jobbet litt mer med designen på paperbagsen sine. En slapp logo er ikke nok, se bare på Camille Rousseau sine dekorerte paperbags. Bra julegaveinnpakningstips! På Granit har de fått inn sånne små fine paperbags som kan tegnes på og limes igjen. Om du legger litt krefter i innpakningen, kan du legge litt mindre penger i selve det som er oppi. Word.

paperbag
Foto: via designboom.com

Whyred outlet

Svenskene har lansert outlet på websidene sine, der du kan finne bra plagg fra tidligere kolleksjoner til en litt rimeligere penge enn vanlig. Basisklær i god kvalitet er aldri feil vet dere!

whyred
Foto: whyred.se

Nok er nok.


Da er tiden definitivt inne for å skaffe seg en parkas. Tips, noen?

Chloë + Beck

Jada!

Blåsvart neglelakk

Veldig gjerne. Det er mulig denne bare ser blåsvart ut på grunn av lyset, men dere skjønner poenget.

svartblaa
Foto: lastnightsparty tror jeg

DIY:visittkort

Jeg snappet opp en idé da jeg var i Stockholm sist, en kompis av Frida hadde laget fine visittkort til henne da hun var ferdig på skolen. Da Ragnhild nå stod klar med diplomen i hånda fant jeg ut at det var en bra gave til en nyudannet jobbsøkende jente. Jeg gjorde det så enkelt som mulig; fine farger, lite tekst. Alltid greit å ha i lommeboka når en treffer på potensielle klienter/arbeidsgivere/fine folk. Billig er det også, 150 kr for 100 kort er en grei pris for representering en stund fremover.

ragnhildkort
Foto: privat

Matprat

Jeg kan ikke lage mat. Det kan Terese, min venninne på sørvestkysten, nærmere bestemt i Stavanger. For en stund siden opprettet hun bloggen Arkivert lykke, som er fantastisk for de som enten liker å lage mat/gjerne vil like å lage mat. Og så tar hun (og Gabriel) nydelige bilder av det de lager også. Fortsett sånn!

arkivertlykke
Foto: Terese/arkivertlykke.blogspot.com

DIY: Lampespeaker

Det ble mye customizing nedi Italien forrige uke, og den største pådriveren var mr. Fix-it himself Mathias. Alt du trenger er en standard L-1 Luxo-lampe, et sett med bilhøytalere, litt ledninger, isopor og vips: Lampespeaker. Bare bruk svart duct tape til å skjule isporen med til slutt.

diy
Foto: privat

Comme comme comme


Der har dryppet litt fra den kommende CdG for H&M-kolleksjonen de siste ukene, men nå har det endelig kommet litt ordentlige bilder. Mye prikker, og kanskje ikke så uventet, mye svart. Sjekk ut.

The Birkelunde

Det er det jeg liker å kalle Kasia-sjargong. Noen spurte for en stund siden om hva greia med Birkelunden er. Jo, nå skal dere høre: Birkelunden er et søndagsmarked på Grünerløkka som det er deilig å tusle rundt på, spesielt om det er sol. Prisene er sånn passe, men det funker med pruting, og du finner alt mellom himmel og jord der. Noen ganger er det mye bra klær, andre ganger er det mye bra dingser. Er du heldig finner du fine ting i pappesker til en 5er. Jeg fant ingenting igår, men Kasia ble forelsket i en sort-hvitt TV. Bare synd at vi ikke kom på det med digitalt bakkenett før etterpå. Enn så lenge har hun bare snø i stua.

sondag
Foto: privat

Lot 333

Nå er det en stund siden jeg har vært i Bergen, men siden sist har byen i mitt hjerte blomstret enda mer opp både på butikk, musikk og god stemning-fronten. Verdt å snakke om er bl.a. butikken Lot 333 som bør gjøre streetwear-hodene fornøyde. Siste sprell var et samarbeid med klubbkonseptet Hot!Hot!Hot! i forbindelse med innkommende varer fra Justice + Surface2air-kolleksjonen. Tipper det a. var en bra fest og b. at det kommer flere. Jeg kommer snart på besøk!

lot333
Foto: hot lot 333

Teipings

Elektrikerteip = superbra til enkel og effektfull dekorasjon Jeg teipet opp hele kontoret i anledning sommerfest i forrige uke. Greit å være to, en som holder og en som strekker. Heldigvis for meg hadde jeg en høyre hånd i Morten som hadde arbeidsuke. På bildet øverst ser dere forresten prima ballerina Thea med nydelig korsett!

loffis
Foto: privat

Kasia says 2


"Hey! Everyone should have a tiger on their ass!"  Hør hør.

kasiatiger
Foto: privat

Pinkpants

Det var bilde av en rosa H&M-bukse i fredagsdagbladet idag og den var steike fin. Press og det hele. Bare å løpe og kjøpe. Eventuelt prøve først. Både for gutter og jenter.

hmbukse
Foto: privat

Hot lips letraset

Videoen til Pacific er i god gammel Letraset-ånd. Dere husker de arkene? Fantastiske greier. Jeg brukte de i diplomen min, siden en etterhvert blir lei av å google "silhouette + people". llustratør Stephane Manel er mannen bak videoen.

letraset
Foto: google/letraset.com

Røde strømpiser

er en bra greie om en skal en tro de mer seriøse motebloggerne. Og de har som regel rett.

rodes
Foto: lastnightsparty.com

Pop pop

Litt tidligere i år nevnte jeg chinosene fra Acne, som udiskutabelt er vårens heteste benklær for meg. De kommer i butikk nå straks, og heter faktisk Acne POP chinos. Kudos for bra navn!

acne08
Foto: acnejeans.com

Razorblades

Razorbladesene til Oakley var no.1 sportsbrille i 1985 og årene fremover, og ble reprodusert i anledning 30-årsdagen. Secret Society får de inn snart, og om selv om du ikke er langrennfan vinner du lett solisbattles på Afterskien med disse på nesa. Kvaliteten kan en uansett ikke si noe på!

razor
Foto: oakley.com

Den jakka her

.....vil jeg veldig gjerne ha. Elton&Jacobsen. Også vil jeg ha svarte pumps.

snella2
Foto: privat

Lykke Li ja


Sjarmerende tics og robyn som sidekick - se denne videoen.

Baksiden

Etter Batlak&Selvig-visningen forrige uke runda vi hjørnet og hang ut på etterfesten på nettopp Freudian Kicks. Fotosessionen vi hadde utenfor var vel så interessant, frøken J ble beordret opp mot veggen for å vise frem jeansa fra Won Hundred. Fantastisk farge og tydeligvis også fantastisk form. Eller så er det bare Js behind som er fantastisk. Hehe. Jeg får ta turen til Little Miss T og prøve et par.

janicke
Foto: privat

Vindusshopping

Det kan være greit å bruke et par minutter på å granske Fretex Markveien sine utstillingsvindu innimellom. Første helg i hver måned er det førstemann til mølla. Denne gangen var ikke klærne så mye å rope hurra for, men er det bl.a. et par ganske så kule herresko og en babushkadokke der!

fretex
Foto: privat (det regna)

Skapplass

For de som ikke vet det, så er det et sjakktrekk å stikke på nærmeste renseri og mase til seg ståltrådkleshengere for ca. 2 kr stk. Tar mindre plass i skapet, ser mye bedre ut!

kleshenger
Foto: lasttnightsparty.com

Preppy krepp

Den kombinasjonen høres kanskje litt rar ut, men ser du på Bruuns Bazaars modeller skjønner du kanskje hva jeg mener? Som om det er småkreppet i fin fasong? Acne hadde også kreppahår på visningen sin under moteuken i Sthlm nå nettopp. Jeg legger meg ikke under tanga med det første, dog.

krepp
Foto: bruunsbazaar.com

Klipp det av

Om du aldri har hatt kort hår før bør du kikke litt på sveisen til Anja Rubik og tenke: "god damn, nå skal jeg jammen bestille time hos frisøren og klippe av hele kråkereiret!". Jeg ble ihvertfall gira!

anja
Foto: style.com

Hint #4


Er du salgshore som meg bør du ta turen på H&M og raske til deg en av de helt bleika jeansene som er på 70%. Kort i beina, høy i livet, fine lommer!

Kompispris

Jeg ramlet innom Granit etter trening, og de har 50% på alle grå klær frem til 16.desember! Gråmelerte basisklær, bl.a. et stort fint sjal. Størrelsene begynner allerede å bli utplukket, så spring spring! Bra gavetips.

granit
Foto: granit.com

Hint #2

Om du har penger og ikke kjøper denne jakken på H&M, blir jeg sur. Jeg mener det! Fargen er super, formen er super. Tjukk genser under om høsten, kjole under om våren. 

jakke_hm
Foto: privat

Pyssel

Fryktelig mange som kommer med et smil om munnen i disse dager og ukene fremover. Ferdig med eksamen lizzm. Hva skjer med å få juleferie i starten av desember? Jeg tar ikke ferie før lille julaften. Å ha fri er ofte kjedelig, så om du ikke greier å sitte stille på stolen kan du jo f.eks gå til innkjøp av et stempelsett. Det er dritartig. Ihvertfall i et par timer. Lag julekort!

242166-52
Foto: privat

Hint #1


Neglelakk: Bronse!


hits