Hei hå platå

Acne AW09 lookbook-bilder er tilgjengelig hos Agnes B og catwalkbilder på style.com. Høyt, Høyere, høyest og fantastisk kjole til høyre der.

acnefw09
Foto: rodeo.net/agnes-b

Bra fjæring

Bildet formidler dessverre ikke stemningen under Daniel Sørensens show i Leiligheten på Rodeløkka forrige torsdag. Settingen var et herlig motstykke til de ufattelig dårlig organiserte på visningene på DogA (logistikk er ikke lett, nei). Nydelig sminke, nydelig styling - og klær som holder såpass høyt nivå at det begynner å lukte internasjonalt også.

PS: Les Theas kommentar om OFW her. Mine siste OFW-ord er: Moods schmoods!

daniel
Foto: privat

Finfint

Fin skal ikke ha visning under OFW denne sesongen, men katalogen har jeg fått fatt i. Og det er ingen ringere enn Sunniva Stordal som pryder førstesida! Det som er fint med denne kolleksjonen er: 1. Mer edge i hovedkolleksjonen, 2. En litt softere del med basicplagg. Bodyen er nydelig.

fffin
Foto: privat

Hottie

Oldiegoldie Farah Fawcett.

farah
Foto: googlet

Jak & Jil

...er en blogg som raskt har blitt en rekke fashionistaers favoritt. De poster hauger av bilder fra fashionweekene. Eller Ikke fra selve showene, men fra det som skjer utenfor runwayen. Mye høye hæler. Her er imidlertid en høy krage, og de treffer spikeren på hodet med sin egen kommentar: Architecture for the body. Jil Sander it is.

jj
Foto: jakandjil.com

Acne AW09

I Stockholm er de godt i gang med å vise frem høstkolleksjonene, du får som vanlig det meste med deg på Bon sine sider. Acne med rollebytte på sin visning. Her er det ikke modellene som går, men publikum som går rundt. Detaljvisning kan det vel også kalles. Det ryktes forresten at en av modellene blacka under seansen. Oioi! Svart er det også over hele linja hos svenskene i høst, i tillegg til burgunder og khaki. Og mye midtskill.

acne
Foto: stureplan.se

Vibskov says...?

Vibskov i Paris, beste tankebobletekstforfatter får en is.

vibsk
Foto: hintmag.com

Minimoteuke

Det ble tyvstart på fashionuka som er i vente denne uka. Jeg kom aldri så langt at jeg så selve visningen til Nina Jarebrink på onsdagen. Etter å ha stått 30 min i kø ble det litt vel intenst å møte en vegg av 90% småstressa trippende damer i Emil&Samuels lokaler, der takhøyden er ca. 1.90. Men de som faktisk fikk med seg visningen hadde det sikkert kjempegreit, klærne så fine ut! Du kan se noen bilder her.

ninaj
Foto: smuglesning.no

Garance Doré

Jeg poster sjelden bilder fra Garance Doré-bloggen her, egentlig bare av den enkle grunn at flere av bloggene jeg leser gjør det før meg. Men denne lille stemningsserien kan ikke forbli unevnt. Carole, innehaver av butikken Departement Feminin, viser blant annet frem en t-shirt fra Balmain. En noe mer lowkey-versjon av de mye omtalte jakkene.

garance
Foto: garancedore.fr

Lykke Lipster

Ja, det er det nye kallenavnet for de med høy hårknott på hodet ifølge min trendbevisste bror. Det er ikke til å stikke under en stol at det var en poppis sveis i høst, og frøken Li har nok påvirket en eller to. Og kanskje har hun påvirket TopShop stylingcrew også. De har bare dratt den hakket lenger frem i vårkolleksjonbildene. HipsterLipster eller ei, den buksa er fin!

lykkelipster
Foto: nitrolicious.com

Natalia Brilli

Belgisk designer med foreløpig bosted i Paris har markert seg i moteverden med accessoirer i lær og bare lær. Såpass fascinert er hun av materialet at hun under forrige fashion week i Paris lagde denne installasjonen (som nå transporteres rundt om i verden). Jeg trenger nytt skjerf, og da hadde dette vært noe om ikke komfort/varme var første pri.

brilli
Foto: via designboom.com

Studs

Noen ganger er det ikke så dumt å være bloggelicious. Rett før jul fikk jeg en liten julepåskjønnelse fra Bik Bok levert på døra(!). Det viste seg å være en denimvest med studs fra den nye kolleksjonen "Never denim", som slippes i butikkene 22.januar. Flott, mann!

bikbokvest
Foto: privat

123 APC

En smakebit fra vårkolleksjonen til A.P.C. ser dere her, og Jon som sitter i Bergen og er misfornøyd med garderoben kan plukke opp noen tips. Denim-outfiten fra topp til tå er ikke ulikt noe min far hadde på seg på i sin "trendy" periode på 70-tallet. Han kan forresten også få tak i plagg fra kolleksjonen, siden Pepper snart får inn det franske merket i butikk. Ikke dumt!

apc
Foto: thefashionspot.com

Margiela Boy

Den som fikk den mest fashionable julegaven i år var JonKanon. På vareprøvesalget til Kaare Lund tipset Haakon F meg om et par Martina Margielas som stod og blinket i et hjørne, og da gamblet jeg at størrelsen var riktig og slo til. Skoen passet like bra som Askepotts, så nå kan lillebror spankulere rundt i Bergen by når våren kommer. Bare ikke når det regner.

jonmm
Foto: privat

Let there be light

Ja takk gjerne, sier jeg til det. Men i dette tilfellet er det kun navnet på Showstudios seneste prosjekt - en filmatisert photoshoot for V magazine med Lily Donaldson av fotograf Nick Knight. Hele shooten ble streamet på direkten, men nå kan du se de beste bitene her.

lettherebe
Foto: showstudio.com

H&M 2009

Old news, men likevel: nå gleder jeg meg enda mer til våren. Right up my alley! Å få Håkki inn et par lyserosa chinos blir kanskje en utfordring, men. Hehehe.

hm2009
Foto: google/modefeber.se

Lola lola loooola

Lola.no, i form av Jennifer, var innom meg på lørdag og tok bilder av ting fra klesskapet mitt. Det ble en hyggelig seanse! Artikkelen finner du her.

Effektiv gjeng

Få litt bergensvibber gjennom upop og sjekk ut moteserien de nettopp har gjennomført. Flinke jenter(og gutt)!

upop
Foto: Eirik Lande

Same same but different

Fin bildeserie dette, spesielt de collagene av den noe eldre garde.

Ida Sjöstedt for Monki

Vi var litt for tidlig ute med Sverigeturen til å få sett denne kolleksjonen i butikk, men nå er jeg ingen stor blondefan heller, så jeg overlever. Et samarbeid som nok ikke får like stor oppmerksomhet som H&M/Comme og Topshop/Kate, men absolutt "i tiden" med svart, blonder og gull. Og et fint alternativ om du ble blown away av Pradas visning.

idamonki
Foto: monki.idasjostedt.se

Goya ss09

Stine Goya begynner for alvor å bli et etablert merke, også i Norge. Både Freudian Kicks, Little Miss T og Bird in a Cage har plagg fra det danske merket. Bra! Og apropos for store jakker: jeg fant en prikk lik jakke som den dere ser under til høyre på en loppis for noen uker siden. Dessverre var den hakket for stor, eller jeg litt for liten, så den ble ikke med hjem. Merk dere aprikosen. Og liker du strømpebukser med forskjellig farge på hvert bein: de har det på H&M.

stinegoya
Foto: agenturv.de

Svart, hvitt + litt bobbysocks

Det var et relativt hurtig sammendrag av vårmoten som kommer. Ta det med en klype salt, som alltid, men det ser ut som de breiskuldra paljett/shiny sirkusjakkene går lysere tider i møte. Øverst ser du Dries van Noten, nederst er det futuristisk Balenciaga og herlig enkelt fra Jil Sander. Skoene til Ann dM. kommer det nok også noen fine kopier av etterhvert.

ss09
Foto: style.com

Neste sommer

På torsdag tok jeg turen innom Kaare Lund for å kikke på kolleksjonene for neste sommer irl, da først og fremst de svenske. Haakon var som vanlig guide, her ser dere han prøver å overbevise meg om at denne kjolen faktisk ser fin ut på. Jeg var litt skeptisk. Haha. Ellers: sats på grønt. Ankelbootsene i midten er en vinner. Zip og jeg er solgt.

kl2

kl1
Foto: privat

Margiela mimrer

Moteverden gikk av skaftet for å få med seg Maison Martin Margiela-visningen igår. Ryktene gikk om at dette var siste stopp for mr. M, noe som ennå ikke er bekreftet, men det kan virke sånn siden hele visningen var en oppsummering av de 20 siste årene. Agnes B i Rodeo Magazine var faktisk til stede, om enn på bakerste rad. Les hva hun skrev her. Jeg sier bare som coco: Fashion is architecture. It is a matter of proportions. Mhm.

margiela
Foto: style.com

London growling

Ulv, hest eller ape. Big prints er greia om du er glad i tskjorter. Denne herligheten dukket opp mellom volanger hos wonderboy Christopher Kane. Isbjørnen min blir dessverre litt i minste laget.

cklndn
Foto: hintmag.com

Tendenser

Jeg er alene hjemme og leser danske magasiner.

Fin outfit
mag1

Acneskoene hadde vært noe
mag2

Zipup-bukser fra Malene Birger
mag3
Foto: privat/eurowoman/cover

AWSS09

Endelig en sjans til å skrive alt i ett. AW som i Alexander Wang, har allerede hatt show i New York. Der skulle jeg veldig gjerne skulle vært, men nå blir det Venezia for alle penga istedet. Den bare magen er allerede nevnt, men nevnes nå igjen. Og vi er visst ikke helt ferdig med verken Miami-pasteller, blazere, shorts og hullete sko heller. Alt på en gang!

awss09
Foto: style.com

Klar beskjed

.....fra Givenchy til modellene under Fall 2008-showet. Det skjer vel kanskje naturlig om en går med 2 kilo smykker rundt halsen. Fint var det hvertfall.

givenchy
Foto: hintmag.com

Boy meets girl

Old news, men Michelle Williams' opptreden som lookbook-modell for Boy (preppy basic-line for Band of Outsiders), er verdt å vise. Rimelig avslappet shoot uten verken styling av hår, sminke eller lys.

michellew
Foto: boy.bandofoutsiders.com

Finn 1 feil

Hvem hadde vel trodd at et par Crocs noen gang skulle dukke opp i franske Vogue? Sjokk og vantro har spredd seg i moteblogg-verden. Det er muligens bare et lite stunt, men det hadde jo vært litt artig om det faktisk er tilfelle. Da blir jo straks store deler av befolkningen straks litt mer fashionable. Hva nå det enn egentlig betyr.

voguesept
Foto:Ryan McGinley for French Vogue

Hopehæler

Georgias australske venninne Alana var også i Sthlm og sammen trålet vi byen etter de perfekte høstskoene. Hopes variant er favoritten, dere har sikkert fått med dere at der er mye "åpne løsninger" i vinden på skofronten. Men så var det prisen da. 2800 pix. Eh. Det ble med prøving. (Føler du også for prøving, kom de inn nettopp inn i Komabutikkene.)

Apropos sko og shopping og det å være overfladisk og "get a life" og jejeje. En liten kommentar: dette er i hovedsak en moteblogg. Det blir da ganske naturlig å skrive om nettopp mote. På lik linje med at det i sportsbillaget til en avis skrives om...sport. Det betyr ikke at livet mitt bare dreier seg om shopping. Om noen likevel blir såpass provosert at de føler for å skrive useriøse kommentarer: 1. La være å lese eller 2. Send meg en mail, så vi kan ta det på tomannshånd.

hopesko
Foto: privat

Blå blazer

.....står høyt på ønskelista. Minimarket. Og apropos svensk, jeg setter meg på toget til Stockholm i morra. Det blir Svart Kaffe, shopping og djurfest. Ja som i temafest. Kle deg ut som et dyr. Jeg er ingen stor fan av temafester. Hjelp.

blazer
Foto: bernsfashiondays.se

Høstjakke

H&M har overraskende bra utvalg av høstjakker i år. Jeg ble forelsket i denne her, men har ikke kjøpt den siden jeg drar over grensa til Stockholm neste helg. Billigere der. Fin i halsen, fin på armene, men litt i største laget.

jakkhm
Foto: privat

Rip it

...evt. rip off. Apropos bolebukser/hiphopbukser som jeg snakket om litt lenger nede her. Føler du det er et litt langt steg å ta: riv opp jeansa dine istedet. Mye. Og gjør det i tilfelle før vinteren kommer. Bildet satte jeg sammen for en stund siden, men til venstre ser du Maison Martin Margielas utgave. Skarpe skuldre, hullete bukse, litt blonder her og der = høstoutfit om du vil være 1-2-3ndy.

ripped
Foto: style.com

Jil Sander FW Ad

Mens vi venter på å se på hva som skjer til sommeren (OFW starter neste uke): Se opp for skarpe skuldre både der og i høst. Dette er en av Jil Sanders kampanjer, med Lara Stone som modell, Willy Vanderperre er fotograf. Vi hadde forresten en diskusjon om glassbyggerstein i helgen. Konklusjon ble at det funker bra om en kjører på, som f.eks. i Maison Hermés, Tokyo, tegnet av mr. Piano. Å ha det på badet blir ikke helt det samme.

jilsander
Foto: thefashionspot.com/WIlly Vanderperre

Head over heels

Jeg vet ikke helt hva som skjer med skoene på fashionfronten i høst, men det virker som de helt rene linjene er tatt bort til fordel for høy detaljering/ornamentering. Stressless-vibber. Dette er Prada og Miu Miu. Jeg er mer gira på skoene fra Alexander Wang..... sucker for zippers!

skoweird
Foto: style.com

Varm i halsen

Jeg vet det er ca. 30 grader ute, men på kontoret er det maks 15 og da blir det til at det er mer fristende å se på høstmoten enn på sommerkjoler. For de som lurer bør du satse på dype toner av lilla/rødt/grønt sammen med svart og grått...og det som kanskje er bra er å fokusere på den øvre delen av kroppen. Ikke hodet, men halsen. Dessverre kan jeg ikke skryte på meg lang hals, men en høstjakke med fine kragedetaljer må det bli. This is Jil Sander og Lanvin. Og apropos Lanvin, Acne er i det gode selskap for tiden!

krager
Foto: style.com

Salg 1

Pepper har salg i nettbutikken sin (og sikkert også i butikken). Denne kjolen, eller kjortelen er vel heller riktig å si, var med på photoshooten til Frk. T for noen måneder siden. Fine sømmer. Henrik VIbskov er mannen bak!

peppersalg
Foto: pepper-shop.no

Bringing belly back

Frk. Amsterdam har troen på bar mage i sommer. Jeg får såpass sterke ungdomsskolevibber at jeg tror det blir vanskelig å følge den stilen, selv om det funker bra om du har fancypants. Og det er jo en grei variasjon til high-high-high waisten!

bringingbellyback
Foto: privat

Vogue Nov05

Fin. Damen altså.

vogue05
Foto: flickrsurfing

Dresscode

På med dressen i høst, girls! Kris van Aasche vet hva han driver med.

dress
Foto: style.com

Om noen måneder...

...må en begynne å ta på seg klærne isteden for å hive dem av seg som nå, og da er Carin Westers høstkolleksjon ok å ha i bakhodet. Fine fine kombinasjoner som alltid. Og tiden da store vesker var veldig poppis er snart omme, det går mye i smått nå. Flaks at jeg fant en fantastisk fin en i Birkelunden idag! Kommer straks foto.

carinwester
Foto: agenturv.de

Neglene nå

Maja spurte om neglelakk igår, jeg sa at korall/gammelrosa var fint. Og det er det!

negler
Foto: style.com

The Marni Way

Marni har alltid vært en favoritt på catwalken for min del, aller mest på grunn av fargekombinasjonene. Det er en drøm å se på. Om du jobber med grafiske greier, er det bedre å kikke på kolleksjonene enn å gå på kuler for å finne bra fargesnitt. Og klærne er som regel fine også.

marni
Foto: style.com

3.1

Phillip Lim lager mye fint, og jeg var egentlig på leit etter en rutete skjorte som de viste i nyeste Nylon (som for er blitt et skikkelig amerikansk tenåringsblad, der 50% av sidene er annonser for roxy etc.). Den skjorta fant jeg ikke, men jeg fant selvsagt noe annet bra. Enkelt og greit, ikke noe fiks faks, nydelige farger. T-skjortene er knall!

plim
Foto: style.com

Hot hot hot

Om det ikke hadde vært så ufattelig kaldt i dette landet hadde jeg gått med høyvannsbukser hver dag selv om det funker best på de over 1.65. I love it!

finebukser
Foto: thesartorialist.blogspot.com

H of H + Levi's

Jeg forstår ikke helt hvorfor House of Holland får eget show på moteuka i London. Jeg får Moods-assosiasjoner. Uansett gjør de det bra, og nå har folka i Levi's tatt de inn i varmen. Gutta skal få lage 8 jeans, og det blir jo spennende å se hvordan resultatet blir. Ihvertfall siden de skal basere seg på den o store 501 modellen. Neste vår vises de.

houseofh
Foto: style.com

Hallaien, Marc

Gi plass til litt mer dus pastell i garderoben til høsten, ved siden av alt det svarte.

marc
Foto: style.com

NYFW

Fashionweeken ja. Den hadde jeg nesten glemt. Da snakker jeg om den i New York. Etter en rask skumming av de første som har vist, seiler mr. Wang opp som en favoritt. Mest av alt fordi det meste av det han lager er så greie komboer at det er lett å kopiere de selv. Fin svart lue.

wang
Foto: style.com

Modeveckan

Om du er interessert i hva svenskene viser fram under Modeveckan, finner du alt du trenger på Bon! Snapshoten er fra Whyred sin visning (bombe). 50-tallssveis og rødoransje lepper, og best av alt litt aprikosfarge.

whyredfw08
Foto: bonmagazine.com

Typ 32

Gi meg en 5-7 år til og 10 cm lengre bein så går jeg for Whyred sin SS08-look!

voksen
Foto: Kaare Lund/Whyred

Gjesteblogging - Miyashita og Demeulemeester

Ja du leste riktig, gjesteblogging (fra bartemannen!?) om Takahiro Miyashita (Number(n)ine) samt Ann Demeulemeester. Det skal enkelt og greit handle om sjukt fete styles for gutta. Det betyr da faktisk, ingen sneakers, ikke noe neon, ikke engang noe med et lite snev av hippetihoppopp(hiphop) men gusj og grønsj. Grønsj ja, ala Kurt Cobain, en dasj rock fra Johnny Cash, litt bustete hår fra Patti Smith og omtrendt like mye dekadens som en ung herr Bob Dylan. Med andre ord, grunge med litt chic for gutta.

Ruskete, buskete og laidback.


numbernineanndeme foto: men.style.com

De to første fra NN og de to siste fra AnnD, nylig på catwalken i paris for fw08. Sjekk også ss08 fra begge.

Finner jeg dette i Oslo da? seff, sjekk secret society for NN og Voga for AnnD.

Batlak+Selvig

Ung designerduo som jeg (m/flere) har store forventninger til når Oslo Fashion Week går av stabelen om et par tre uker. Verken hjemmesiden til OFW eller B+S er oppdatert, men du kan kikke på Iqonsprofilen deres her. Hold av kvelden den 13.februar og ta turen til Posthallen da! Bildene er fra høstens visning. Korallbukser? Yes yes yes.

batlak
Foto: henne.no

Blomsterbarn

Snik litt i fotoshooten til Nylons marsnummer her. Afrkiansk midtsommar ser det ut som. For min del er det helt i orden, jeg vil ha sommer hele året. Selv om det er fint vær akkurat i dag. Januar schmanuar.

nylon
Foto: nylonmag.com

Beige, blomster og pasteller

Japp, da var jeg nettopp en sving innom nitimen og snakka litt om blogg/mote på direkten, Husker ikke helt hva jeg sa, men siste setningen var ihvertfall det du ser i overskriften. Vi snakker vår/sommer-mote. Sjekk ut Luella og Chloé SS08. Jeg holder meg på høyresiden kjenner jeg.

bpb
Foto: style.com

Si meg nå

....hvem er det som har ramlet ned i posen i MJs nye ad? Førstemann får som vanlig en is!

mj
Foto: hemmelig enn så lenge

Hate it or love it

Jeg er litt slækk på motebloggefronten for tiden, men jeg kan jo si som så at mens dere først er på salg bør dere være litt taktiske med fargevalget. Beige er hovedfarge når fuglene begynner å kvitre! Jeg liker den komboen til høyre fra Alexander Wang. Kisen går i 3.1 Phillip Lim.

beige
Foto: style.com

Prettyboys

American Apparel hadde startet opp sin egen vintagesjappe rundt svingen for butikken de har ved Hackescher Markt. California Vintage heter den, og bak kassen satt to franske spinkle gutter med så tighte bukser at tilogmed jeg måtte glo litt. De var mer interessert i hverandre enn i oss (noe som var helt i orden). Her er bilde av han ene, med v-hals ned til navelen. Upåklagelig gjennomført ihvertfall. Og fin butikk.

femikis
Foto: privat

Litt afrika

Siden mønsterbølgen uansett snart skylder over landet, kan jeg jo komme med litt "juicy" gossip. Matthew Williamson fikk kjeft av Etiopias høyeste menn etter at SS08 kolleksjonen ble vist. Kisen bruker mye mønster, og at originale etiopiske identitetsskapende trykk dukker opp på catwalken er ikke akkurat poppis. Mr. Matthew sier bare at han lager kolleksjoner om "a modern girl who is a global traveller". Mønster schmønster, jeg liker bedre kjolen til høyre.

mwFoto: style.com

Legomarc

Insideren min tipset om smykkene i Marc By Marc Jacobs vårkolleksjon. Lego! Må være det perfekte DIY prosjekt i førjulen/romjulen. Forøvrig er det mye av komboen brunt/blått/rødt. Samme insider forteller at det blir mønster-afrika-etnisk-spragle-bølge i vår, noe som ingen av oss er særlig happy for. Jeg trodde det var et lite blaff. Jaja.

lego
Foto: style.com

Vil ha

Jeg har ikke letet etter julekjole i det hele tatt i år, men jeg har hatt en kjole i tankene i hele høst. Diana Orving har jeg ikke nevnt her før, men hun gjør stor suksess i nabolandet. Svart shiny kjole med wrapping everywhere. Kan ikke være annet en komfortabel å ha på seg under og etter pinnekjøttkalas.

orving
Foto: dianaorving.com

Lasaronish

...kan være fint det også! Hope.

hope
Foto: hope-sthlm.com

H&M SS08

Heldigvis er det ikke marimekkoblomster på alle klærne i H&Ms vårkolleksjon. Litt afrika, litt pastell, litt knæsj, eller som de selv sier: Tailored classics meet global style at H&M this spring. Jeg sier ja takk til tailored og ser at de har fått øya opp for opprulling av ben de også. Hurra! Se flere bilder her.

hm08
Foto: Peter Gehrke/hm.com

Bernhards sko

Sånn ser Bernhard Willhelm ut. Crazy. Han lager crazy klær og ufattelig fine sneakers. De tidligere modellene jeg siklet på før, og igår fikk jeg en liten mail med noen litt nyere versjoner. Jeg vil ha de svarte! De seneste kolleksjonene finner du forresten på Iqons-profilen hans.

bernhard
Foto: fra marius med barten

Dries

Jeg så et trashprogram på svensk TV igår om livet til Victoria Beckham, der hun bl.a. svanset rundt på Dodgersbana med de fine joggisene fra Dries Van Noten fra fjorårets vårkolleksjon. De mistet på en måte glansen etter det, og det samme kan sies om årets Dries. Ufattelige mengder mønster. Jeg får vondt i hodet av å se på alt, bortsett fra skoene under.

dries
Foto: style.com

Ricky rick

 Hintmag er sykt bra om du ønsker kontinuerlig oppdatering på motefronten utenlands. Jentene under her har jakker fra Rick Owens, tights fra American Apparel og kameraet er old chool Leica. Hotteste tilbehøret for tiden virker det som.

242166-55
Foto: hintmag.com

Bra for bena

Phillip Lim må ha vært på nachspiel med Scholl i sommer. Haha! Jeg tror jeg tipser mamma.

242166-48
Foto: style.com

Tsjinos

Jeg hadde håpet at chinosene skulle bli en slager tidligere i år, men det ser ut som om den satt langt inne! Satser på nytt til våren, Whyred (under) har bl.a. et par bleke skogsgrønne som jeg gjerne skulle hatt. Unisexbukse er det ihvertfall. Bare fint at den er litt baggy i hekken på jentene. Har du ikke penger, stikker du bare hjem til faren din og tar et par dickies/dockers/cottonfields som han 99% sikkert har i skapet. Bare styr unna McGordon.

242166-26
Foto: stureplan.se

Herlig dame

Jeg digger folk som har avslappet stil uten at det blir slaskete. Ta hun her for eksempel, helt weird combo, men skikkelig avslappet og bra attitude. Eller så er hun bare veldig full. Hehe.

242166-25
Foto: lastnightsparty.com

Apropos Aprikos

Eller fersken om du vil. Sjekk ut wood wood sin SS08-kolleksjon, der er det mye bringebær, syrin, mintgrønt og aprikos. Jeg overser lett 80-tallsvibbene, alt er greit så lenge ikke grorudpalmen kommer tilbake igjen. (Det var noen som nevnte grorudpalme i lunsjen idag, jeg bare hæh, palme? Dette er sånn ca. en grorudpalme.)

242166-17
Foto: agenturv.de

CW SS08

All-time favvo, Carin Wester har det med å lage klær som er slække og elegante på samme tid. Hva med å få klærne over til Norge snart? Anyone?

242166-9
Foto: agenturv.de

Fashion smashion

Jil Sander sin vårkolleksjon oppsummerer egentlig fargeskalaen på de plaggene som er blitt innkjøpt av meg de siste 2 månedene. Jeg fant en aprikosrosa cardigan på Alphaville forrige uke, den er helt drøy i fargen, nesten signal-aprikos. Kan vise den senere, først og fremst synes jeg dere skal bruke en liten halvtime på Jilerns plagg. Og midtskillen? Very very nice. 90-tallsvibber er bra.

242166-3
Foto: style.com


hits