Belly up

Jeg vokser i alle retninger for tiden, men det er vel sånn det skal være. Jeg bare venter på at vagginga skal begynne. Haaah. Tee fra H&M = superfin.

babymage
Foto: privat

Dagens

Sær, men fin shoppingopplevelse i dag: Jeg fant en gravidbukse på H&Ms mammavdeling og gikk deretter 10 meter bort til gutteavdelingen og fant en vinterjakke i størrelse 158. Begge ble med hjem. Det ble denne stripete genseren også, selv om tversoverstripe-effekten på sin måte allerede er der naturlig.

0902181
Foto: privat

Dagens

Jeg var innom kontoret til Håkki og de idag, der de sitter og tegner på et hus som skal se ut som en stein. Jaha, tenker dere kanskje da. Vent og se, sier jeg. Det ser lovende ut! Jeg endte som vanlig opp med bare å tegne piler, og fant ut at jo, det er litt kjedelig å ikke gå på skolen lenger. Det meldte seg med ett et dypt savn etter å sitte på forelesninger og ikke høre etter.

090217
Foto: privat

Dagens

Preggis preggis preggis. Hehe. Lang pologenserkjole finnes billig på Gina Tricot i mange farger.

090207
Foto: privat

Dagens

...fra igår. Jeg var innom Kasia på skolen, planen var å lage outfit-gif men det utgikk. Her får dere relativt nystripet hår isteden. Dominosmykket har jeg Frida laget til meg for lenge siden.

090204
Foto: privat

Dagens

Ikke så interessert i å bli fotografert for tiden, nei. Derav færre dagens. Hahaa. Men maten var god!

suris
Foto: privat

Dagens

En blurry dagens, nå inkludert voksende mage (igår fikk vi vite at det er en gutt. Oh boy!). Jeg holder meg til svart til våren kommer.

080117
Foto: privat

Helmaks

Katt og mac på fanget på en gang! Kan ikke bli annet enn maksikos.

maksi
Foto: privat

Gårsdagens

Det har gått relativt rolig for seg her på bloggen den siste tiden, noe som har sine grunner. Jeg regner med det er flere enn meg som ikke har et energinivå som er helt på topp. Juleferie blir bra. Å gå i byen nest siste lørdag før jul er ikke det smarteste, men vi tok sjansen i går. Her står jeg i Torggata og dokumenteres av Håkki mens jeg prøver å dokumentere mine nye boots (299 kr på Din Sko), som skal fungere som vintersko. Han duden som står til høyre syntes det var bra underholdning.

081214
Foto: privat

Dagens (rim)

På vei inn i varmen med Sleek under armen. Minusgrader er ikke min greie.

081123
Foto: privat

Dagens

Dårlig med lys, men fine striper både på genser og radiator. Også har jeg fått et bilde til opp på veggen! Den plakaten fikk jeg av Ragnhild, og Ragnhild kommer faktisk en svipptur innom Oslo i morra. Bra timing.

081120
Foto. privat

Dagens

Spennende bilde? Tja. Det viser ihvertfall teksturen på min herlige aprikosfargede cardigan, som forøvrig trives i selskap med marineblått og blågrått. Jeg vil egentlig bare gå i svart, men siden det er lite svart som frister i skapet ender jeg alltid opp med pasteller isteden. Blablabla, nok om det. I morgen reiser jeg til Stockholm igjen ? det blir gøy!

081113
Foto: privat

Dagens

Da var det kanskje på tide med en dagens igjen. Denne gangen med rot under trappa som krydder. AHO-fest ga anledning til å prøvegå de nye H&M-skoene, noe som resulterte i rimelig krøkkete gange på hjemveien. De er høye. Det dere ikke ser så godt her er Weekday-skjørtet jeg har på, som er svart og kort og quilta. Men ihvertfall, festen var fin den, de hadde kjørt samme triks som jeg gjorde for litt siden på sommerfesten på kontoret mitt: teipdekorasjon.

081108
Foto:privat

Dagens plan

Lese aviser.

dagensFoto: privat

Gårsdagens

Vi tok en tur til Trondheim i helga for å feire at Ragnhild nå også er ferdigutdannet arkitekt, noe som betyr at hun snart kommer til Oslo, hurra! Ingen er så søt som Ragnhild. Tradisjonen tro var det diplomfest og ca. 5 minutter før vi dro fra Oslo fikk jeg huket tak i denne skjortekjolen (fra Won HundredStanzas utsalg) som passet bra til anledningen. Lang og fin og rutete.

081019
Foto: privat

Dagens

Ja. Kjøkkenposering for alle penga. Men jeg drar til Tromsø i morra, hurra! Ingenting er som miniferie midt i uka.

0801007
Foto: privat

Dagens

Nesten dagens ihvertfall. Torsdagens faktisk. Men sånn ser jakken ut i helfigur altså. Helgen har vært rolig, foruten om de x antall timene vi brukte på å henge opp hyllene våre. Det ble lettere amper stemning, eller rettere sagt: jeg var litt amper. Nå baker jeg eplekake for å hanke poeng igjen. Haha.

jakka2
Foto: privat

Dagens

Idag dro jeg frem de 12 år gamle Dr.Martensene mine fra innerst i skapet. Jeg tror dagen blir spekket med flashbacks fra 10.klasse.

081001
Foto: privat

Dagens

Når ikke jeg stiller opp, er det brodern som må til pers. Har du nye tights, jon? Og siden skyen er på plass regner jeg det som et sikkert tegn på at du har det bra i Bergen.

jonsen
Foto: jon lasaron

Dagens

Fantastisk rotete, fantastisk 90-talls outfit. Lilla-melert av alle ting.

Update! Jeg fikk klar beskjed fra en jentegjeng (som var "voksne" på 90-tallet) på Freudian Kicks om at dette ikke var 90-talls, men at kjolen var flottings. Så ja, da falt hele den fine setningsoppbygningen sammen.

080830
Foto: privat

Dagens

Varmt. Gutte-tee fra American Apparel.

080729
Foto: privat

Frem og tilbake

Og heldigvis kom sommeren tilbake (bildet er fra søndag) og da rømmer jeg storbyen og ankommer Kristiansand sent i kveld. Det blir familie, reker, hvitvin og helt sikkert allsang siden jeg har en mormor som fyller 80 i helgen. Nyt varmen a!

080722
Foto:privat

Dagens

Jobbe jobbe jobbe med skuldrene opp i øra. Sånn er livet. Ny skjorte fra Acne-salget som var.

080625
Foto: privat

Dagens


Jeg regulerer og lager online-portefølje om hverandre idag. Check it out!

Dagens

I mangel på en fotograf måtte jeg dokumentere meg selv selv idag, stående og nesten sovende. Genseren er semsket skinn fra Acne-salget, skoene er også Acne men dessverre ikke fra salget. Og ny veske ja. Liten og lekker.

080602
Foto: privat

Dagens

Grattis da folkens! Outfiten ble buksedress fra Vadum.

080517
Foto: privat

Rookie med dalahest

Idag var jeg på Ekebergrestauranten for første gang og spiste rekesmørbrød og kikket utover Oslo by (jeg tror det blir fint med høyhus bare så det er sagt). Etter at frk. Ragnhild spurte om å få en liste over hvilke ting som er verdt å få med seg av hovedstaden, var det på høy tid å gå igjennom lista selv siden jeg nå har vært osloborger i nesten 2 år. One down, many to go. Gleden var forresten stor da jeg fant avskjeds-souveniren fra Stockholm i en boks for noen uker siden. Dalahest-dobb! Kjøpt på TjallaMalla dagen før jeg dro tilbake.

080504
Foto: privat

Pensjonisten

Jeg tror jeg er gått over i pensjonistblogger-kategorien. Kidsa begynner å ta over. Gullklokke ble anskaffet for en stund siden, og nå ligger arkitektdiplomet og venter på meg på postkontoret. Times are changing!

080430
Foto: privat

Dagens

I Thailand er det billige sko. Svarte, lave Converse som faktisk ikke er fake = 100 kr.

080417
Foto: privat

Dagens

Hurra for å være frisk, hurra for midtskill og hurra for den fantastiske jakken fra Fifth Avenue som nå faktisk kan brukes uten 4 gensere under. Og ikke minst hurra for street-art!

080714
Foto: privat

Dagens

Jada. Igår hadde jeg store planer, men endte opp med å gjøre ingenting. Hovedmål var å få sydd et par svære skjerf siden jeg ikke gidder betale 800 spenn for noe jeg kan lage selv. Stoff ble innkjøpt, men siden symaskinen ikke hadde vært på bordet siden 2005, knappenålene manglet og strykejernet er hos Kasia (som er i Amsterdam) ble det meste punktert. Det pleier å bli sånn. Dagen idag har ikke vært så ulik heller. Vil gjøre masse, gidder ingenting. Jeg er på kontoret til Håkon og ser på at alle andre jobber. Og kikker litt etter knappenåler.

ikada
Foto: privat

Dagens solstikk

På vei for å ta en kaffe idag svanset Jan Thomas forbi oss. Han har jobba bra med tanningen i det siste.

The office-stemning

Kontor 1: Nerdene på Ikada tester kameraet på nymacen til Johan
Kontor 2: Zombie flikker på planer og snitt

nerds
Foto: privat

Dagens

Legendarisk bilde som viser nervøse soon-to-be arkitekter under sensurens nervepirrende minutter. Bård og Lise jobbet sammen på sitt prosjekt, og utviklet under tiden også tydeligvis samme kroppsspråk. Hahaha. Det gikk veldig bra med de forresten. Bra gikk med min gode mann også, her ser dere selveste arkitekten komme slentre rundt stolpen for å ta med seg dama med den nye Acnejakka hjem etter en lang dag.

sensur

ahosens2
Foto:privat

Dagens

Egen inngang med minitrapp er fantastisk. Når solen kom, kom også solisene på og jeg inntok automatisk Cate Blanchets Bob Dylan-pose etter å ha sett I'm not there igår. Skulle gjerne ha lest meg litt opp på duden før jeg så an, men det var artig likevel. Working outfit idag også, det er derfor det er så lite dagens på denne bloggen. Jeg er en lasaron. Tre uker til, så blir det bikini. Jeg skal endelig til Thailand. Whey!

070127b

070127
Foto: privat

Dagens

Takk til bartemannen for fantastisk gjestblogginnlegg. Jeg syns dere kan gi han litt cred. Her ser du hva jeg driver med. Siggen sover på café. Neida jeg sover ikke, jeg tenker. Dype tanker. Om absolutt ingenting.

080122
Foto: privat

Dagens

Stadig nye definisjoner av dagens her. Jeg var på H&M på tirsdag og surra rundt i en time før jeg endte opp med denne brillenøkkeldingsen til 19,50. Interessen for neon minker som dere ser. Hehe. Den grønne dingsen er fra en liten sjappe i Berlin. Jeg liker nøkkelknipper!

nokkel
Foto: privat

Dagens

Er det noen andre enn meg som merker januars isende hånd på kroppen? Jeg bare ligger i sofaen. Og ligger i sofaen. Og ligger i sofaen. Og er sur. Men nå skal jeg dra meg ned på utstillingsåpning på Little Miss T i H&Mbukse, tennissokker og mamsens gamle belte. Blir fint det.

tennis
Foto: privat

Dagens

Fluffy vinterhår og fine briller.

vinterhaar
Foto: privat

Chinolover

Å gå på salg lørdag kl. 1400 er urutinert. Mange folk. Mange kjipe folk. Overalt. Men jeg endte opp med et par chinos fra Cheap Monday. Grårosa, altfor store, 250 spenn. De har en haug med bukser på 50% på Sole Service (der betjeninga tydeligvis har brukt penger på nye sneakers isteden for servicekurs). Opprulla og med pumps blir det helt ok!

cmchino
Foto: privat

Dagens

Læxeposisjon er inntatt, for idag har jeg fått spesialopplæring i saksgang i byggesaker. De fleste begynner å svette bare de hører ordet Plan&Bygg, men ikke jeg! Vil dere ha hus tegnet og bygget: spør meg. Ny blåmelert cardigan fra American Apparel har jeg også. For en dag!

071219
Foto: privat

Dagens

Oi, der gikk det plutselig opp for meg at jeg skal levere en hovedoppgave i arkitektur den 23.februar. Og jeg ble stiv i blikket og skjelven på hånda. Woh! One-pocket t-shirt fra American Apparel.

071204
Foto: privat

Gårsdagens

Lost in Marimekko hell.

071124
Foto: privat

Dagens

Neonfargene blir mindre og mindre synlig for tiden.

242166-50
Foto: privat

Dagens

Idag har jeg hatt hjemmekontor i joggebuksa. Det ble ingen stor suksess, jeg la galant tracingrullen til side etter 7 minutter og tenkte jeg må ha inspirasjon! Og gikk og kjøpte tulipaner og peanøtter.

242166-47
Foto: privat

Dagens

Jeg opprettholder nørdelooken på jobb, prøv å se vekk ifra den og se heller på den fine genseren! Forrige gang jeg var i Trondheim stakk jeg innom Stella Snella og hang, og fikk med meg en heklagenser som er nydelig i formen. Sånne finnes overalt i 2ndhsjapper, bare vær litt kritisk til form og farge!

242166-35
Foto: privat

Dagens

Hoi, det er fredag! Helgen starter bra med nytt kamera, celebert besøk fra Trondheim og generelt en helg uten altfor mye jobbing. Imorgen er det forresten høstfesten til AHO. Oh yeah. Jeg er blitt glad i den nye jakka mi. Ikke så glad i håret mitt.

242166-27
Foto: privat

Dagens

Gå på Kunstnernes Hus og se på Kurt Johannesen og Verdensteatret. Everything is the same, just different, som det så fint sies på speilene her. Jeg har fått ny jakke. Og ny bukse. Fra Fifth Avenue Shoe Repair. Hurra! På H&M tidligere idag var det bare kaos og mye knuffing. Jeg fikk karret til meg en smoking (hot) jacket. De fleste andre karret til seg rrrr-klær. Not my cup of tea!

NB! Og her ser du jeg står og snakker stygt om H&M. Hahaha. Vanskelig det der med ord, gitt.

242166-23
Foto: privat

Dagens

På plass i stolen før klokken er passert 15:00....dette blir en lang dag. Pappas skjorte, shiny svarte tights fra H&M. Ufattelig behagelig å gå i. Senere idag skal jeg på åpningen av Popp-opp-konseptet til Ikea. Jeg skjønner ikke helt  hva greia er, blir spennende å se!

242166-15
Foto: privat

Dagens

Da er det høst! Lilla, brunt, burgunder og svart. Jeg har tråkket i stykker Stan Smithsene mine, derfor støvletter. Off. Vanskelig å venne seg til den klikk-klakk lyden.

242166-12
Foto: privat

Dagens

Det beste med å være på kontoret litt utpå ettermiddagen er å snike seg inn på snakke-i-tlf-rommet, slenge seg ned i den store røde stolen og sitte der til du nesten sovner. Outfiten får du billig av meg, mintgrønne byxor koster 198 på H&M.

242166-8
Foto: privat


hits