Fram med arma

Når vinterjakkeermene endelig snart kan trekkes opp er kanskje det beste tilbehørstrikset i vår å lesse på med armbånd. Det er sjelden jeg går med smykker, men dette er noe som faktisk kan se bra ut. Jeg rotet litt i skapet og fant ut at ja, jo, kanskje det er verdt et forsøk. Blir bare litt verre med touchen.

armband
Foto: privat

The Local Firm

Det relativt nye svenske merket The Local Firm har lansert soliser som mest sannsynlig faller i smak hos flere enn meg. Her sitter de på nesa til en kar fra AW09-kolleksjonen. "We are inspired by art, architecture and design from the former east-block and the Bauhaus movement" sier de så pent selv. Solisene har de hvertfall truffet blink med.

localfirm
Foto: fashionweekbyberns.com

Bling bling...

....the architect way! Regnes dette som å ta med jobben hjem er det greit for meg! Akrylprøver fra vink.

jewellery
Foto: privat

Baglady

Jeg leter desperat etter en ny bag. Eller en sekk. Å sykle med skulderhank går ikke. Og jeg må sykle. Kurv  er dessverre uaktuelt på den sykkelen jeg har, så da må det ble veske med crossover-rem eller som sagt en sekk. Jeg fant noen småaktuelle hos Qwstion, et sveitsisk merke som nettopp har lansert en kolleksjon av såkalte storbyvesker. Den sekken der er litt rar, men samtidig fin, og den kan vel brukes som en slags veske også?

rarsekk
Foto: qwstion.com

Coca cola og is

Hadde ikke vært for at det satans sangen setter seg på hjernen, hadde jeg ikke vært fremmed for å ha denne hengende rundt halsen. Dyre og smykke-entusiast bør ta turen inn på Miss Disguise sin side, der kan du velge og vrake! Om du da ikke ser det som et aldri så lite DIY-prosjekt.

undulat
Foto: missdisguise.com

FM 93.5

Ønsket om en radio på badet har blitt påtrengende sterkt i det siste. Jeg får ikke til å stå opp, og da tenkte jeg at det kunne være en idé å ha et eller annet på øret for å prøve å la være å gå opp i sengen igjen om morgenen. I Birkelunden fant vi denne nydelige lille saken, som dessverre kun virker når den har lyst, og om volumet er på full guffe. Jeg holdt på å bænge den i gulvet i dag tidlig av irritasjon. Marias Hold on Be Strong maxet - ikke å anbefale. Men den er fin da, futuristisk klokke og greier. Og den funker faktisk!

radio
Foto: privat

Ray ray

Mine brødre har en tendens til å stikke av med og ødelegge alle solbriller de kommer over på fest. Fredag kveld var det mine egne som ble ofret, og da jeg ringte min bror på lørdag morgen var det første han sa: Øøøh jeg har to solbrillepar som er dine. Flott sa jeg. Øøøh sa han. Hvada sa jeg. Øøøh glasset til det ene er forsvunnet sa han. Det er tydeligvis et partytriks/sjekketriks å gå med soliser uten glass i på fest. De om det. På tide med et par nye solbriller ihvertfall. Jeg tror jeg styrer unna den runde trenden.

rayrays
Foto: privat

Why

At folk vil ha sånne negler er uforståelig for meg, men skoene er ganske kule. Og bildet er ganske kult bare fordi det minner meg om noe som frøken T sa igår, nemlig det at alle for noen år siden innreda leilighetene sine med svarte ting + en dæsj av turkis rundt omkring. Turkise puter og turkise lys. Tipper de angrer nå. (Det skal sies at jeg også hadde en turkis Klippan i 2003. Uff.)

negler
Foto: lastnightsparty.com

Hvor er pennen min

Jeg mister ikke sokker, jeg mister penner. Mulig jeg må helgardere og å få tak i et smykke av denne sorten her. God idé er det ihvertfall! Fra Beckmans, ja. Lisa Karlsson.

arkitektsmykke
Foto: beckmans.se

Hest er best

Neida. Jeg var aldri en hestejente, men rundt halsen kan de godt henge. Eller du kan følge frk. Carolines eksempel, som i god Carl's Cars-ånd henger lekebiler rundt halsen. Kjedet under kan du bestille fra svenske TjallaMalla til 198 pix. Tjabba!

hest
Foto: tjallamalla.com

Acne vår

Jeg lengter etter våren! Acnes 08 inseasonkolleksjon har selvsagt også en bunch med chinos i forskjellige farger. Er dere litt lei av chinospratet nå? Bær over med det. Det som er bra med disse er at de har annen farge i foret. Og skoa ja. Sjansen for at jeg kan gå i de er ca. 0. Jeg forstår fremdeles ikke hvordan folk greier å gå i høye hæler i mer enn 1 time.

acne08
Foto: acnejeans.com

Visste du at

kidsa kan namedroppe de mest kjente merkevarene i en alder av ca. 3 år? Eller det var ihvertfall det Håkon sa han hadde hørt. Puslespillet er fra samme firma som hadde det flate juletreet, Atypyk.

Vi har forresten fått trådløst nettverk hjemme i Vika Valley (et under). De tre håpefulle i stua med hver sin Mac på fanget på julaften, du kan tro mamsen er fornøyd.

brand
Foto: apytyk.com

Christinas sjal

Det kom ganske raskt en oppklaring på hvem som laget de her Bravia-sjalene. Christina Skreiberg heter hun! Og siden de selges på Mads Nørgaard i Køben regner jeg med at de kanskje selges i den nyåpna MN-en i Oslo også? Var det forresten noen som var på åpningen?

sjal
Foto: christinaskreiberg.com

Selbuland

Jeg er ingen stor tilhenger av november desember januar februar. Snø er fint på fjellet, men ikke i storbyen. Takk gud for selbuvotter.

selbu
Foto: privat

Nesten som bravia

Bildeopplastingen til blogg.no er dessverre blitt litt vrang, og det går utover oppløsningen. Som dere ser var det mye fargerike skjerf på Little Miss T på søndag. Jeg vet ikke hvem som har laget de, men da jeg stod og snakket med innhaver Therese fant fingrene mine automatisk veien inn i hekleløkkene. Dere husker vel fingerhekleperioden på barneskolen? De er laget på den måten, men da tydeligvis av en med ca. 50 fingre. Myke, store, gode.

little
Foto: privat

Kasia + slange

Miniworkshop om diplomen med frk. Kasia igår i gamlekåken. Mulig hun syntes det ble litt kjedelig til slutt. Slangebrosjen hun har fikk hun av meg, det var en rest fra noen varer vi solgte på et Stunt en gang i tiden. Jeg var ikke fan av den tidligere, men gjør du som Kasia  - fester et ullskjørt rundt halsen og gjør det enkelt og fint, ser den faktisk ikke så verst ut.

242166-38

242166-36
Foto: privat

På hengende håret


...sjekk dette sjalet her. På tide å bytte inn vibskovskjerfet mitt? Hmmmm....nei. Ble litt kvalm nå.

Go fish

Neeei. Goooldfish er det. Dette er Erlend på innflytting/utflyttingsfesten vi hadde for et par uker siden. Bra fest, der alle spiste seg mette på goldfish (veldig dekorativ snacks) og jellyshots. Hehe. Var et par som gikk i bakken ganske tidlig. Utover kvelden fikk gutta hanket tak i to av solisparene mine. Historien bak dem er fin, jeg fikk de av en av gjestene på et grillparty hos han der norske fitnessguruen i LA når jeg var der med Anne i 2004. (Ikke spør hvordan vi endte opp der). Døll fest i LA = tre par kule partyshades.

242166-4
Foto: privat


hits